Ime koje ništa ne vrijedi

01.03.2007., četvrtak

EURO 2008

Evo nakon dugo vremena da ja napišem post!!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Počinje rezervacija karata za EURO 2008!!
Rezervacije će se vršiti na službenoj stranici prvenstva, a svi zainteresirani moći će svoje prijave slati od 1. ožujka do 31. ožujka.
Svatko će se moći prijaviti za jednu utakmicu po danu te će za nju moći rezervirati maksimalno četiri ulaznice. Ukoliko do 31. ožujka stigne manje prijava nego što je karata, ostatak će se prodavati po principu "tko prvi njegovo", a ako bude više prijava nego karata ići će se na lutriju među prijavljenima.
UEFA garantira kako datum prijave neće utjecati na dobivanje karata, već svi koji svoju prijavu pravilno ispune i pošalju ju do konačnog roka ravnopravno ulaze u završnu lutriju.
Cijena samih ulaznica biti će objavljena u trenutku početka prodaje, a UEFA je opet osigurala ekskluzivne pakete za tvrtke koje na prvenstvo žele voditi svoje poslovne partnere.
U prodaju će sveukupno izaći nešto više od milijun ulaznica, a preko UEFA-ine stranice i nacionalnih saveza biti će osigurano 75 posto karata.
UEFA također upozorava da službena prodaja ide samo preko njih te da se ne nabavljaju ulaznice iz nekog drugog izvora jer nitko ne može garantirati za njihovu valjanost.

Ja sam svoju kartu rezervirao!!!!!!!!

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.