KO STITI UBICE DJECE

subota, 15.06.2024.

OBAVJEST MINISTARSTVU UNUTRAŠNJIH POSLOVA FEDERACIJE BIH

Dodik Milorad neće napasti na Ustav RS ako organizuje proslavu 9. januara - neće tek tada jer je to već odavno uradio i to mnogo ozbiljnije od čega potenciram suspendovanje odluka Ustavnog suda BIH za šte je morao biti već uhapšen i optužen a to sam opisao u sadržaju priloga "Krivična prijava protiv Dodik Milorada i saučesnika od 21.07.2023.". To su noviji dokumenti ali sam ranije obavjestio i više stranih zemalja preko njihovih ambasada što se može vidjeti iz priloga "Mafijaški klan nakon objelodanjivanja `crne knjige` organizuje likvidacije građana". U to vrijeme nije bilo nikakvih podataka o komunikacijama preko SKY aplikacije, odnosno o transportima narkotika koje organizuje policija RS sa svojim ortacima...

--------------------------------------------------------------------------------
Veza : VSTV - saopštenje 14.08.2017.; Krivična prijava protiv Dodik Milorada i saučesnika, Krivična prijava protiv Siniše Karana i saučesnika i drugi povezani dokumenti.
MINISTARSTVU UNUTRAŠNJIH POSLOVA FEDERACIJE BIH
Ulica Mehmeda Spahe br.7, 71 000 Sarajevo
Tel: 00 387 33 280 020 lokal 3100
E-adresa: press@fmup.gov.ba / kabinet@fmup.gov.ba
--------------------------------------------------------------------------------
Po osnovu KRIVIČNOG ZAKONA BOSNE I HERCEGOVINE, član "Produženo krivično djelo" a povezano sa krivičnim djelima "Napad na ustavni poredak" "Terorizam" i drugim, dostavlja se materijal pod nazivom :

OBAVJEST MINISTARSTVU UNUTRAŠNJIH POSLOVA FEDERACIJE BIH

Vezano za trenutne aktuelne događaje i javno iznesene stavove Ministarstva, dostavljam vam dio materijala o počinjenim krivičnim djelima za šta sam kako se može vidjeti iz priloga već podnosio krivične prijave.
Neke od prijava sam proslijedio i Ministarstvu odbrane BIH, kao recimo prilog "Od crne knjige do krvavih ruku - 24.09.2023." tako da je gospodin ministar već upoznat sa nekim detaljima te možete dodatne informacije zatražiti i od tog ministarstva i naravno od mene s obzirom da sada dostavljam samo mali dio materijala zbog ograničenja veličine podataka za prijem na elektronsku adresu.
Sada neću u opisu pojašnjavati pozadinu nego suštinski samo navesti popis priloga uz kratke smjernice a detalji se mogu pročitati u sastavu pomenutih priloga.
Prvo ukazujem na hronološki najstariji dokument a to je "VSTV - saopštenje 14.08.2017." vezano za prijetnje vješanjem pripadnicima VSTV, koje su odmah javno ismijavali tadašnji ministar bezbjednosti Dragan Mektić i inspektor bloger Borislav Radovanović te do danas nije urađeno ništa da se otkriju nalogodavci a podsjećam da je od tada stradalo više svjedoka od kojih navodim samo one iz pravosuđa i policije :
Policajci Šehović i Vujinović od automatskog oružja - oktobar 2018, okružni tužilac Ninković, metak u glavu - jun 2020-te, sudija Borovčanin, obješen marta 2021-e, načelnik Bašić, metak u glavu - april 2022-e, okružni tužilac Debeljević, uzrok meni nepoznat - jun 2022-e i inspektor Marković, ustreljen - oktobar 2023-e.
Vezano za navedena ubistva i uzroke sam više puta slao upozoravanja od čega sad potenciram "Dopis službe predsjednika 01-2-059-1414-1-20 od 13.05.2020." poslat MUP-u RS od strane tadašnjeg Predsjednika Cvijanović na šta nije smišljeno reagovano te sam podnosio prijave protiv vrha policije, počev od direktora pa do ministra.
Kako sam redovno obavještavao i VSTV, uvjeren sam da je isključivo njihovom intervencijom došlo do neke reakcije što se vidi iz priloga "Poziv u PU Bijeljina za 17.07.2023." vezano za moje prijave protiv bivšeg glavnog tužioca u OJTIS-u te trenutnog direktora policije RS.
Podsjetiću i da je još prije saopštenja iz VSTV, jedan od šefova mafije Dodik Milorad, obznanio njihove namjere što se vidi u prilogu "Crna knjiga".

Dodik Milorad neće napasti na Ustav RS ako organizuje proslavu 9. januara - neće tek tada jer je to već odavno uradio i to mnogo ozbiljnije od čega potenciram suspendovanje odluka Ustavnog suda BIH za šte je morao biti već uhapšen i optužen a to sam opisao u sadržaju priloga "Krivična prijava protiv Dodik Milorada i saučesnika od 21.07.2023."
Logičan nastavak je "Krivična prijava protiv Siniše Karana i saučesnika od 24.11.2023." sa čime su povezani prilozi "Zahtjev policijskoj upravi bijeljina - na ruke načelniku", "Zahtjev i obavještenje ministru unutrašnjih poslova" te "Zahtjev ministru i načelniku PU Bijeljina". To su noviji dokumenti ali sam ranije obavjestio i više stranih zemalja preko njihovih ambasada što se može vidjeti iz priloga "Mafijaški klan nakon objelodanjivanja `crne knjige` organizuje likvidacije građana - mejl" a kompletan tekst u dokumentu "Mafijaški klan nakon objelodanjivanja `crne knjige` organizuje likvidacije građana".
U to vrijeme nije bilo nikakvih podataka o komunikacijama preko SKY aplikacije, odnosno o transportima narkotika koje organizuje policija RS sa svojim ortacima. Povratne odgovore od strane ambasada najuticajnijih zemalja svijeta neću prilagati nego podsjećam da su nakon toga dostavljeni podaci u BIH, koji dokazuju osnovanost mojih prethodnih tvrdnji.
U to vrijeme sam napisao i prilog "Zločinci iz takozvanih bezbjednosnih službi ugrožavaju živote sudijama" namjenjen za VSTV, sudove i tužilaštva a od novijih dokumenata prilažem još "Likvidacije svjedoka se nastavljaju - prijava" koja samim naslovom dovoljno govori te "Reakcije iz policije na krivičnu prijavu od 02.11.2023." gdje sam opisao uz dokaze neke od metoda priprema likvidacija.
Da je u pitanju samo mali dio materijala, može se vidjeti iz priloga "Razotkrivanje mafijaškog režima" u kome se nalaze naslovi i aktivni linkovi za skoro 1300 tekstova o kriminalu, uglavnom Dodika i njegove bande zločinaca a isti tekstovi se nalaze i na web adresi "https://kriminaluvlasti.blogger.ba".
Što se tiče nadležnosti ili nenadležnosti o tome neću iznositi svoje mišljenje nego opasku da su oni koji o tome mogu odlučivati, uglavnom ili u cjelosti pod kontrolom a ako se i desi nešto slično, ne treba potcjenjivati brojnost kriminalaca, kojih samo u policiji RS ima na hiljade a ukazujem i da je "žandarmerija" formirana kao klasična paravojna organizacija uz ionako pretrpan MUP sa osnovnim ciljem da brani "firera" i ostatak vrha kartela.
Tu su i zaštitarske organizacije koje nakon likvidacije Slaviše Krunića u potpunosti kontroliše pomenuti zločinac i njegov kartel.
Ne sumnjam da će upotrijebiti sve njih a to je više hiljada uglavnom sadašnjih i bivših policajaca, čije su ruke ukaljanje kriminalom a mnogima i krvave do ramena.

PRILOZI

Od crne knjige do krvavih ruku - 24.09.2023.; VSTV - saopštenje 14.08.2017.; Dopis službe predsjednika 01-2-059-1414-1-20 od 13.05.2020.; Poziv u PU Bijeljina za 17.07.2023.; Crna knjiga, Krivična prijava protiv Dodik Milorada i saučesnika od 21.07.2023.; Krivična prijava protiv Siniše Karana i saučesnika od 24.11.2023.; Zahtjev policijskoj upravi bijeljina - na ruke načelniku, Zahtjev i obavještenje ministru unutrašnjih poslova, Zahtjev ministru i načelniku PU Bijeljina, Mafijaški klan nakon objelodanjivanja `crne knjige` organizuje likvidacije građana - mejl, Mafijaški klan nakon objelodanjivanja `crne knjige` organizuje likvidacije građana, Zločinci iz takozvanih bezbjednosnih službi ugrožavaju živote sudijama, Likvidacije svjedoka se nastavljaju - prijava, Reakcije iz policije na krivičnu prijavu od 02.11.2023.; Razotkrivanje mafijaškog režima

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
Bajozdenko@gmail.com
Zdenkobajo@gmail.com
065831902

- 02:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #