KO STITI UBICE DJECE

nedjelja, 25.04.2021.

INFORMACIJE O SMIŠLJENOM POKUŠAJU UBISTVA

Razotkrivanje imena lica koja su umješana u ove razbojničke i gestapovske postupke su bitna i zbog daljih krivičnih postupaka, kako bi se onemogućili svi odgovorni bilo iz sudske policije, MUP-a, tužilaštva ili suda da učestvuju u istražnim radnjama za krivična djela u kojima su oni izdavali naloge a sada se kriju...

INFORMACIJE O SMIŠLJENOM POKUŠAJU UBISTVA

VRHOVNOM SUDU REPUBLIKE SRPSKE
PREDSJEDNIKU VRHOVNOG SUDA REPUBLIKE SRPSKE



Veza "Zabilješka SP 1774/18 od 27.09.2018.
U skladu sa zakonom o slobodi pristupa informacijama, Ustava RS i prava iz ZKP-u, postavljam slijedeća pitanja na koja očekujem konkretne odgovore te.
--------------------------------------------------------------------------------

ZAHTJEVAM
Da mi, odmah ako imate saznanja ili nakon prikupljanja informacija od aktera, dostavite na lični mejl `Zdenkobajo@gmail.com` odgovore na pitanja :
1. Ko je sudskom policajcu Lazić Milanu saopštio LAŽ da je Osnovni sud u Bijeljini zatražio svoje izuzeće, vezano za predmet protiv mene za "povredu ugleda suda" te da je navodno Vrhovni sud Republike Srpske nadležnost dodijelio Osnovnom sudu u Sokocu.
2. Da li su sudski policajci Petričević Dragiša, Jelačić Srebrenko i Radić Dragan, obavijestili komandu Okružnog centra sudske policije u Bijeljini da tražim hitnu medicinsku pomoć, zbog ozbiljnog gušenja izazvanog polenom ambrozije a pogoršanog nakon razbojničkog napada službenika s leđa na mene.
3. Ko je konkretno iz komande sudske policije Okružnog centra u Bijeljini, obaviješten o mom zahtjevu za hitnu medicinsku pomoć i da li je sam odlučio da mi to onemogući ili po nalogu neke druge osobe izvan sudske policije i konkretno ko je ta osoba.
4. S obzirom da je sudski policajac Jelačić Srebrenko, posvjedočio pred sudom u predmetu "80 0 Pr 100636 18 Pr" da je čuo kako tražim hitnu pomoć zbog gušenja, zbog čega to nije navedeno ni o dokumentu "Potvrda o predaji lica od 27.09.2018." niti u službenoj zabilješci "1774/18 od 27.09.2018." nego je lažno napisano da je sve proteklo bez problema.
5. Sudski policajci Lazić Milan i Jelačić Srebrenko su pred sudom posvjedočili da su me presreli bez naredbe za dovođenje ali to nije navedeno u službenoj zabilješci "1774/18 od 27.09.2018.". Da li su to učinili svojevoljno ili po nalogu komande, odnosno jesu li sami sastavljali zabilješku ili su natjerani da potpišu ono što je sačinio načelnik, odnosno osoba iz komande.


--------------------------------------------------------------------------------
Nadam se da Predsjednik vrhovnog suda ima mehanizme da se sudski policajci Lazić Milan, Jelačić Srebrenko, Petričević Dragiša i Radić Dragan ispitaju a da o tome nemaju saznanja osobe iz komande u Bijeljini a koje bi mogle uticati na njihove iskaze ili im čak ugroziti i život. Razotkrivanje imena lica koja su umješana u ove razbojničke i gestapovske postupke su bitna i zbog daljih krivičnih postupaka, kako bi se onemogućili svi odgovorni bilo iz sudske policije, MUP-a, tužilaštva ili suda da učestvuju u istražnim radnjama za krivična djela u kojima su oni izdavali naloge a sada se kriju.

U Bijeljini
08.03.2021. godine

Podnosilac zahtjeva : Bajo Zdenko
Adresa : Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina Drugi podaci za kontakt : Zdenkobajo@gmail.com
Potpis : Zdenko Bajo

- 00:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #