KO STITI UBICE DJECE

subota, 21.12.2019.

ISTORIJAT RAZBOJNIŠTVA I TERORA REPUBLIKE SRPSKE

Prije svega, što se tiče danas "najvećih patriota" i branilaca Republike Srpske, Dodik Milorada i Dragana Lukača u vrijeme dok se stvarala Republika Srpska iz naslova članka, citiram "Lukač bio pripadnik specijalne manevarske jedinice Armije BiH u Bihaću koja je ubijala Srbe" vidi se njegova uloga i karakter. Informacija o tome je potekla iz ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine a što se tiče Dodika, opšte je poznato da je bio poslanik u Federaciji i aktivno agitovao protiv kako je on tada nazivao "Republike šumske" te da se bavio švercom i ratnim profiterstvom o čemu postoji obilje članaka...

OSNOVNOM SUDU U BIJELJINI

Predmet : 80 0 Pr 100636 18 Pr PORUČUJEM SVIM UČESNICIMA U POSTUPKU DA JE OVAJ NEZAKONITI RAZBOJNIČKI NAPAD IMAO ZA CILJ MOJU LIKVIDACIJU I SVAKOGA KO U BUDUĆNOSTI NAPADNE NA BILO KOJE MOJE PRAVO ILI IZVRŠI KRIVIČNO DJELO - RADNJU, KOJOM POMAŽE PRIPADNICIMA MAFIJE, TRETIRAĆU KAO SAUČESNIKA NE SAMO U TOME NEGO I SVIM DRUGIM KRIVIČNIM DJELIMA KOJI SU PRETHODILI, POČEV OD UBISTVA IVONE BAJO.
Na osnovu člana "Nužna odbrana" iz KZRS, stav "(2) Nužna je ona odbrana koja je neophodno potrebna da se od svog dobra ili od dobra drugog odbije istovremeni ili neposredno predstojeći protivpravni napad" te prava garantovanim Ustavom RS, i zakonima, ukazujem na činjenicu da je odavno u toku protivpravni napad na mene od strane MAFIJAŠKOG KLANA a u čemu im podršku pružaju SVE takozvane institucije, te ističem i dostavljam javni tekst:



ISTORIJAT RAZBOJNIŠTVA I TERORA REPUBLIKE SRPSKE

Prije svega, što se tiče danas "najvećih patriota" i branilaca Republike Srpske, Dodik Milorada i Dragana Lukača u vrijeme dok se stvarala Republika Srpska iz samog naslova citiram "Lukač bio pripadnik specijalne manevarske jedinice Armije BiH u Bihaću koja je ubijala Srbe" vidi se njegova uloga i karakter.
Informacija o tome je potekla iz ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine a što se tiče Dodika, opšte je poznato da je bio poslanik u Federaciji i aktivno agitovao protiv kako je on tada nazivao "Republike šumske" te da se bavio švercom i ratnim profiterstvom o čemu postoji obilje članaka.
Zbog toga neću prilagati novinske tekstove, nego dokumentaciju tadašnjih državnih organa iz koje se vidi da je jedan od transporta cigareta, (Dodik švercuje cigarete i Dodik izjava o švercu) Dodik Milorada zaplijenjen zbog pokušaja šverca.
Da današnja Republika Srpska nema nikakav legitimitet, dokaz je to što su pomenuti zločinci dovedeni na vlast uz vojnu asistenciju Nato pakta čiji su oni agenti i sluge. Iz teksta "Lukaču mi se sjećamo državnog udara a ti" se vidi na koji način su nametnuti i instalirani agenti CIA, Dodik Milorad i Dragan Lukač, koji danas ubijaju i civile.
Ali pošto im nije sve išlo po planu, prilikom priprema za bombardovanje Jugoslavije 05.03.1999. biva nasilno smijenjen, legalno od strane naroda izabrani predsjednik RS, Nikola Poplašen sa isključivo jedinim ciljem da na vlast bude doveden Dodik Milorad i uz pomoć Dragana Lukača i ostalih zločinaca pruži logističku podršku trupama NATO pakta pred bombardovanje.
U to vrijeme već su uhodani trasporti narkotika preko Federacije Bosne i Hercegovine do područja Istočnog Sarajeva, gdje su ih preuzimali tamošnji kriminalni klanovi pod zaštitom kriminalaca iz policije i tužilaštva a da su likvidirani i oni pripadnici vlasti, koji su im u tome smetali i u Federaciji, dokaz je, (prilog "Misterij atentata na doministra policije Federacije BIH") ubistvo Joze Leutara 16. marta 1999.
Poslije instaliranja sluga NATO pakta, slijedi "Bombardovanje 1999, 24. mart" pri čemu podršku i pomoć pružaju upravo ti kriminalci, koji se danas predstavljaju kao patriote.
Mnogo više likvidacija onih koji su bili smetnja mafijaškom klanu, izvršeno je u Republici Srpskoj i to najviše naravno na području Istočnog Sarajeva a jedno od prvih ubistava je 7. Augusta 1998. (Od ubistva Srđana Kneževića 21 godina) kada je likvidiran tadašnji zamjenik načelnika centra javne bezbjednosti Srđan Knežević. Ubice i nalogodavci koji su pod zaštitom takozvanih pravosudnih i policijskih organa u Istočnom Sarajevu ni poslije 20 godina nisu ne samo kažnjeni nego ni otkriveni.
Jedna od prvih likvidacija po dolasku Dodik Milorada na vlast, opisana je u članku "Ubistvo Bobana Blagojevića" a radi se o osobi koja je dobro poznavala ratno profiterstvo i kriminalne poslove Dodik Milorada i o tome javno govorio.
Boban Blagojević je poslije incidenta u kome je optužio Dodik Milorada za kriminal, napadnut 10. decembra 1998. i brutalno pretučen palicama od čega je preminuo a ubice su pod zaštitom režima i nikad nisu pronađene.
U tekstu "Podzemlje istočne Bosne" navedeno je oko 20 najpoznatijih likvidacija izvršenih do dana ubistva Ivone Bajo 23.07.2019. u Bijeljini kada su krijumčareni narkotici narko mafije iz Istočnog Sarajeva. Kako je i istaknuto u članku a to je i nesporna činjenica, mafijaški narko klanovi i auto mafija, formirani na području Istočnog Sarajeva su u saučesništvu i pod zaštitom policijskih i pravosudnih organa Republike Srpske.
Prethodnih godina me Republika Srpska u više dokumenata opisivala kao psihički poremećenog narkomana, iako za to nema nikakav dokaz niti obavljeno vještačenje a sa druge strane pred sudom su svoje psihičke poremećaje dokazali i Dragan Lukač što se vidi iz članka "Lukač tužio Republiku Srpsku i MUP RS i dobio 40.000 KM odštete".
Za psihički poremećaj, odnosno kako se to stručno kaže "duševne bolove" Dragan Lukač je dobio 20 hiljada maraka a ono čime ministar može da se pohvali je da je i za pretrpljeni strah dobio 6 hiljada maraka što se može vidjeti i u prilogu "Presuda Lukač Dragan protiv RS".
Prije nekoliko mjeseci, jedan bivši pripadnik specijalne policije mi je dostavljao dokumentaciju i neke video snimke, vezano za ratne zločine te poručio da će mi poslati i dokaze o učešću Dragana Lukača u tim događajima a poznato je da je umješan u zločin kada je zaklan ratni zarobljenik za šta postoji i video snimak.
Upravo onako kako je naredio "VODI GA" za Nedžada Dizdarevića koji je odmah potom ubijen, takav metod je prenio i u takozvani MUP RS, kada je 27.09.2018. umjesto da mi pruže medicinsku pomoć koju sam tražio i na šta su obavezni, neko od njegovih sluga zločinaca izdao istu naredbu jer ubice već predugo čekaju da im budem doveden na nišan.
18. juna 2019. mi je Facebook, zaključao nalog po zahtjevu organa Republike Srpske, kako bi spriječio da dobijem i objavim taj materijal.
Dodik Milorad je takođe pred sudom Republike Srpske, putem svog advokata dostavio dokumentaciju i dokazao svoje psihičke poremećaje, (Od koje bolesti boluje Milorad Dodik) te dobio odštetu od 6 hiljada maraka.
I tako dakle, danas dvojica sudski dokazano poremećenih psihopata, sastavljaju "crne knjige" i izdaju naredbe službenicima Republike Srpske da se bore protiv onih koji ih ometaju u pljački a kako to rade primjer je i ovaj slučaj.
Da je i na ovakvu mafijašku Republiku Srpsku kakva jeste, izvršen dodatni državni udar vidi se i iz članka "Nova saznanja u 'slučaju Dragičević', na tužilaštvu je da ih saopći". Taj tekst je nastao nakon izjave ministra Dragana Lukača oko godinu dana poslije ubistva Davida Dragičevića i u njemu nema, odnosno ne bi bilo ničeg spornog da nije prethodno, MUP uzurpirao ovlašćenja tužilaštva i samovoljno bez ikakve izvršene istrage, odmah poslije obdukcije, saopštio da je u pitanju, "zadesna" smrt, "bez elemenata krivičnog djela" a ubijenog mladića, koga su prethodno danima mučili, bez ikakvih dokaza lažno optužio za provalnu krađu, pošto su mu prethodno podmetnuli stvari u džepove a materijalni dokaz ubistva uništili za šta se trenutno optužuju samo dva službenika na nižim pozicijama. Detalji o tome su opisani u članku "Dragičević vjerovatno pao u Crkvenu u džepovima mu nađene ukradene stvari".
Od kraja 2018 pa nadalje, MUP optužuje građane koji traže istinu o ubistvu i procesuiranje odgovornih za državni udar a u stvarnosti to čini upravo Lukač i njegovi zločinci. Drugi državni udar je mafijaški i teroristički, takozvani MUP, izvršio fašističkim udarom na grupu građana, sprečavajući ih da mirno sjede na klupama u gradu, što se vidi u članku "Policijska bruka i sramota".
Nastavak tog terora je opisan u članku "Policija počela građane da traži po kafanama" a da bi spriječila da njihove fašističke metode dođu u javnost, vidi se da su nezakonito pokušavali spriječiti i novinare da izvještavaju o tome i snimaju bezakonje koje se primjenjuje.
U članku "Inspektor Miloš prijeti novinaru" vide se gestapovske metode koje primjenjuje takozvana policija. Takođe je objavljen i audio snimak u kome taj inspektor prijeti građaninu, prebijanjem hvaleći se istovremeno da je mnoge prethodno istukao a da niko neće moći dokazati kako je došlo do povređivanja.
To je dakle policija kakvu su formirali kriminalci, Dodik Milorad i Dragan Lukač, angažujući i instalirajući druge kriminalce da rade za njih, prijete onima koji im smetaju a u krajnjem slučaju likvidiraju one koje na drugi način ne mogu zastrašiti. Da je policija Republike Srpske mafijaška organizacija, vidi se opet iz još jednog teksta nastalog poslije izjava iz ministarstva bezbjednosti pod naslovom "Vrh MUP-a Republike Srpske diluje drogu".
Koliki je bijes pripadnika mafije u policiji, zbog toga što njihovi saučesnici nisu uspjeli da me ubiju, onako kako je planirano, jasno pokazuje slučaj, kada su poslali plaćenika da me napadne u njihovoj zgradi i prijeti ubistvom.
Takođe su izuzetno isfrustrirani i time što me prate, prisluškuju i snimaju komunikacije godinama a nisu uspjeli da pronađu nikakav kriminal sa kojim bi me povezali. Sa druge strane, znajući da me prate, snimaju i šalju svoje doušnike, sve sam to evidentirao i početkom godine počeo da razotkrivam njihove plaćenike.
Čak sam koristio njihove doušnike, što se može vidjeti u prilogu "Obmanjivanje mafijaškog klana i razotkrivanje doušnika". Tada sam smišljeno plasirao jednu lažnu vijest na grupni čat da bih obmanuo policiju što je i uspjelo.
Ta moja obmana je unijela pravi haos u vrh mafijaškog MUP-a te su dodatno angažovali desetine agenata samo da mene prate. U nastavku tog slučaja se vidi da jedan od doušnika, čije sam ime sakrio jer se radi o osobi koju su slagali i zloupotrebljavali, pokušava doći do slike koju sam objavio a priložene u prvom dijelu dokumenta.
Ta osoba je informacije prenosila političaru Adamu Šukalu, koji je bio lažni opozicionar a u stvari sve informacije dostavljao vrhu mafijaškog režima i kako se vidi, pokušava saznati dodatne detalje, pominjući da je procurio neki plan preko profila Zdenka B, odnosno mene. Isti Adam Šukalo i lažni buntovnik inspektor Borislav Radovanović su konstantno bili uz Čedomira Kneževića, (vođu štrajka željezničara) koga su izmanipulisali a nađen je mrtav na dan zakazanog ročišta po njegovoj tužbi. Smrt je naravno okarakterisana kao "prirodna" bez toksikoloških analiza.
Iz dodatnog komentara da "panduri već imaju" onu pričicu koju sam im podmetnuo se jasno i vidi da je upravo on u kontaktu sa policijom, jer inače ne bi znao ništa o tome. Ovo je samo mali dio, gestapovskih metoda, koje primjenjuje Republika Srpska.
Neke doušnike još nisam pominjao, neke jesam u drugim postupcima kao recimo u predmetu 80 0 P 097102 18, po mojoj tužbi za diskriminaciju, gdje sam razotkrio više pripadnika policije i doušnika, koga su mi pokušali podmetnuti sa zadatkom da prikuplja podatke i lažno me optuži kao cinkaroša, (TRAJANSKI KONJ OD 300 EVRA, objavljeno i na web adresi "https://pravda-istina.org/trajanski-konj-od-300-evra") da sam navodno prijavio neke njegove prijatelje, narko dilere, kojima tako mafijaški MUP daje dodatni motiv da me dočekaju na sa kriminalcima iz institucija dogovorenom mjestu i iz osvete likvidiraju.
Pošto sam dokaze o tome dostavio sudiji Mićić Ljubiši, uključujući i video snimke, (uz opasku da je to zbog mogućeg uklanjanja video zapisa) samo dva dana kasnije, po zahtjevu mafijaških servisa MUP-a i tužilaštva, ukinut je kompletan Youtube kanal, osobe koju su angažovali a na kome su se nalazili snimci.
Poslije svoga, kriminalci iz policije, poslali su ga da me presretne u gradu i izvini se kako bih prestao pisati o njima. Pošto timovi za likvidaciju nisu uspjeli da me odvuku negdje daleko, gdje bih "nestao" ili stradao "zadesno" angažovali su se lično saučesnici iz takozvanih državnih organa a koji su u simbiozi sa mafijaškim klanovima, Rajko Čolović i Luka Borovčanin uz asistiranje kriminalca Danka Borovčanina, lažirajući i falsifikujući nadležnost u šta su uvukli i "svjedoke" naređujući im da čine dodatna krivična djela, lažu, falsifikuju dokumentaciju i ne pruže medicinsku pomoć na šta su obavezni.
S OBZIROM DA ĆU TO IZ DOKUMENATA KOJI VEĆ POSTOJE VEOMA LAKO DOKAZATI, OČEKUJEM DA SE SVJEDOCI UCJENE I ZAPRIJETI IM SE KAKO BI ODGOVORNOST PREUZELI NA SEBI I SAKRILI KRIMINALCE ČIJE SU NAREDBE IZVRŠAVALI ILI ČAK DA SE NE POJAVE U NASTAVKU ŠTO JE JEDNA OD UOBIČAJENIH METODA MAFIJAŠKOG KLANA...

PRILOZI

Lukač bio pripadnik specijalne manevarske jedinice
Armije BiH u Bihaću koja je ubijala Srbe
Dodik švercuje cigarete
Dodik izjava o švercu
Lukaču mi se sjećamo državnog udara a ti
Smjena Nikole Poplašena
Misterij atentata na doministra policije Federacije BIH
Bombardovanje 1999, 24. mart
Od ubistva Srđana Kneževića 21 godina
Ubistvo Bobana Blagojevića
Podzemlje istočne Bosne
Lukač tužio Republiku Srpsku i MUP RS i dobio 40.000 KM odštete
Presuda Lukač Dragan protiv RS
Od koje bolesti boluje Milorad Dodik
Nova saznanja u 'slučaju Dragičević', na tužilaštvu je da ih saopći
Dragičević vjerovatno pao u Crkvenu u džepovima mu nađene ukradene stvari
Policijska bruka i sramota
Policija počela građane da traži po kafanama
Inspektor Miloš prijeti novinaru
Vrh MUP-a Republike Srpske diluje drogu
Obmanjivanje mafijaškog klana i razotkrivanje doušnika

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902
Zdenkobajo@gmail.com

- 02:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #