KO STITI UBICE DJECE

četvrtak, 14.04.2011.

Specijalnom tuzilastvu

SPECIJALNOM TUZILASTVU
NA RUKE PREDSJEDNIKU

O tome da li postoje pritisci na vas rad ili ne ne treba nikakav komentar. Navodim samo objavljenu informaciju :

BANJALUKA 28. 02. 2011
PRESS RS
Ukida se Specijalno tužilaštvo?!
DA LI JE OVO PRITISAK ILI NE ???
Kako znam, da je to u periodu, kada se obradjuje slucaj ubistva jednog djeteta, pred firmom tajkuna iz stranke Milorada Dodika, Gavrila Bobara i da bi svako postupanje po zakonu, dovelo do imena onih koji su naredili prikrivanje ubistva, jasno je sta je kriminalac Dodig htio da postigne.
Vec je njegov uobicajeni manir da prijeti kome stigne. Biracima, medijima, demobilisanim borcima nedavno, a imam dokaze i o podmicivanju glasaca i prevarama na poslednjim izborima od strane njegove stranke. Nisu vjerovatno ni drugi bolji, ali iz poznatih razloga, pratim najvise njih.
U strucnost tuzioca sam se uvjerio i ostajem pri tom uvjerenju, bez obzira na zvanican ishod rada tuzilastva.
Mafija je spremna na sve da bi se odrzala, pa i da ukine neku instituciju, da im zaprijeti fizickom likvidacijom, te potpuno razumijem vas strah od njih.
Ja cu naravno svoju borbu da nastavim, a sada je bazirana na to da posredstvom interneta sve cinjenice dodju do gradjana, pa ce tako i ovaj dokument da se nadje pred ocima javnosti, odmah po upucivanju vama.
Mozda se to nekima ne cini narocito vaznim, ali to ce citati i vasa djeca. Spremite dobar odgovor za njih...
Linkovi ka trenutno najaktivnijim adresama su:
http://zdenkobajo.blog.rs/
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/
http://kostitiubicedjece.blog.hr/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002184140160&sk=wall#!/
http://www.youtube.com/watch?v=5nmPYqn0vIc
Ja nemam namjeru da vam bilo sta sugerisem, ali disk koji sam dostavio uz prituzbu su istovremeno i novi dokazi, koje ste duzni da tako i tretirate...
Sem predocavanja podataka na internetu i javnih protesta pred zgradom mafijaske institucije OT Bijeljina, ja cu da pokrenem postupak i u Strazburu, gdje cu iskoristiti sve dokumente.
Vase je tuzilastvo prakticno dalo potvrdu, da je legitimno unistavanje dokaza i prikrivanje cinjenica od vjestaka, od strane tuzioca i jos mnogo toga.
Iako sam vam dostavio fotografije torbe presjecenog kaisa i vecim dijelom opranog, te snimak izjave vjestaka u kome tvrdi da mu nisu dostavljeni podaci o unutrasnjim povredama, vi to ne pominjete niti dajete objasnjenje.
Za vasu informaciju, poslednji stav kriminalca Stjepanovic je da ona radi na materijalu koji sam dostavio, da ne zna kako i zasto se materijalni dokaz (torba) nalazi u takvom stanju, te jos pita majku ubijenog djeteta, da joj ona to objasni. A mene koji sam sve to dostavio, sprecavaju da iznesem bilo kakav podatak o tome u razgovoru.
Nemam namjeru da pokrecem bilo kakve pravne poteze protiv vase institucije, iako je ocigledno da je pod pritiskom mafijaskog predsjednika, najveceg kriminalca u zemlji Dodog Milorada, ali ce doci dan kada ce se on i ostali kriminalci, naci pred licem pravde.
To ce biti trenutak da kazete istinu...
Sto se vas tice, (tuzilastva) nesporna je vasa strucnost a nesporan je i vas kukavicluk.
Na svakoj novcanici koju dobijate od ove mafijaske vlasti je Ivonina krv.

UZIVAJTE...

- 13:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #