Bakalar nisam jela često jer ga moja hrvatska mati nije htjela radit...Al tamanim sve ribetine jadranske...
09.11.2004. (14:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bakhta lar
isukrsta mu proto, taman se vec zlurado poveselim, da si upao u stvaralacku krizu pisuci o kumicama s placa, mislim stvarno bio red da i ti jednom upadnes, uvijek me iznova zajebes. sto mogu ,slab sam i na bakalar i na tvoje pisanje
09.11.2004. (15:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bakalar ili bacalao je prosiren iz Portugala i na nase podneblje. Ôni su kao vjesti trgovci jos u 17om stoljecu skontali kako ga spremiti dok norvezani su ga jeli suhoga s maslacem ili nekom drugom masnocom. I dan danas skandinavci ne znaju sto bi s time , na radost juznjaka
09.11.2004. (17:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
e, baš si me nasmijao s bakalarom u ovaj kasni sat :-)) možda bi to bio dobar kućni ljubimac, a i koristan ;-)) jer ga se uvijek može na kraju pojesti ;-))
09.11.2004. (23:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pa dobro bogati Porto zasto ne pojedes taj bakalar ako ti se jede. covjek je vegetarijanac...koliko mu odgovara. what's big deal...no ok da ne anti-moraliziram. very nice:)
(a anđa???)
09.11.2004. (23:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blog News
bakalar je super,doduse na volim bas ribu papati
09.11.2004. (14:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmatinka
brudet......kako je to dobro
09.11.2004. (14:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmatinka
jako dobro ga spreman, dodji.....
09.11.2004. (14:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LOOP
Bakalar nisam jela često jer ga moja hrvatska mati nije htjela radit...Al tamanim sve ribetine jadranske...
09.11.2004. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bakhta lar
isukrsta mu proto, taman se vec zlurado poveselim, da si upao u stvaralacku krizu pisuci o kumicama s placa, mislim stvarno bio red da i ti jednom upadnes, uvijek me iznova zajebes. sto mogu ,slab sam i na bakalar i na tvoje pisanje
09.11.2004. (15:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
www
Je Porto, a di je treči nastavak priče o Anđi Novak?
09.11.2004. (15:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
Bakalar ili bacalao je prosiren iz Portugala i na nase podneblje. Ôni su kao vjesti trgovci jos u 17om stoljecu skontali kako ga spremiti dok norvezani su ga jeli suhoga s maslacem ili nekom drugom masnocom. I dan danas skandinavci ne znaju sto bi s time , na radost juznjaka
09.11.2004. (17:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bridž - igra i sport
krci mi u zelucu,bas si me nasao. ljubim te iz daleka...
09.11.2004. (18:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Scorpy
Ja volim sve ribe, i one dvonožne, i one s perajama. Premda jednako mirišu. ;)
09.11.2004. (19:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nymphea
e, baš si me nasmijao s bakalarom u ovaj kasni sat :-)) možda bi to bio dobar kućni ljubimac, a i koristan ;-)) jer ga se uvijek može na kraju pojesti ;-))
09.11.2004. (23:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...dračin:Kantun...
pa dobro bogati Porto zasto ne pojedes taj bakalar ako ti se jede. covjek je vegetarijanac...koliko mu odgovara. what's big deal...no ok da ne anti-moraliziram. very nice:) (a anđa???)
09.11.2004. (23:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...