Komentari

blumorning.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • white over black

    svaki tvoj post potakne nekakvu oluju u mom tijelu.. boli, pritišće, vuče i na koncu pušta, odlazi i ostavlja prazninu. takvi postovi su rijetki.. ljudi kao ti su rijetki.

    avatar

    26.07.2004. (01:02)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    Dijete svemira? Kći Zvijezda, Mjeseca i Sunca? Djete Kiša i Vjetrova... Jedna od mojih dragih prijateljica koje izvan ovog prostora koji mi pružate -nemam? Istinska princeza? Blue... Nikada više nemoj ni pomisliti, a kamo li izreći kako nikome ne pripadaš... Uvijek ću biti tu sa tisuću jakih argumenata, jer su svi istiniti i dolaze iz srca. I znam... Odumiranje svakog svijeta boli. Svaki gubitak je bolan... Ali, vjeruj mi, ono što nam je uistinu potrebno nikada ne odlazi, već dolazi:-D

    avatar

    26.07.2004. (03:13)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    Color :), hvala. Ali znaš, ponekad je jako teško priznati si da nekoga treba pustiti. A najgore je što ja znam da ona ne želi otići, a ne shvaća da ju ja u sebi više ne mogu držati ovako nemirnu. Sad u meni živi tisuću riječi, ali prije nego što ih izgovorim, one postaju tišina. I zato sam tako beskonačno bespomoćna.

    avatar

    26.07.2004. (12:10)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    eh, da zaboravila sam gore napisati da sam joj poslala poruku jučer da nisam čula mobitel. i kaže mi da je pretpostavila da je bilo tako i da me je samo htjela pokupit da odemo na kavu jer je bila s autom u blizini... :(((

    avatar

    26.07.2004. (12:27)    -   -   -   -  

  • Love Like A Final Solutio

    ...volio bih ti nešto reći a ne znam što, možda da istu priču preživljavam sa svojom prijateljicom. Nešto slično a toliko različito i ponekad se osjetim isto kao i ti. Zato me boli kao i tebe, potpuno te razumijem. Dosad sam se dobro držao jer je pokazala da joj je do prijatelljstva stalo ali ja...ja to slabo vidim. Ako ne vidiš sebe pored nje...idi, ako nisi sigurna...razmisli o svemu. Nemoj se mučiti, učini što moraš možda ćeš pogriješiti ali učini nešto. Bolje išta nego ništa jer tako ćeš se barem pokrenuti.

    avatar

    26.07.2004. (14:34)    -   -   -   -  

  • VLado

    Blu_moning misli da boje na tvom blogu prebrzo bljede, vrati im "duh" i "zivot"... "Ima bica koja se nikada ne mogu zaboraviti. Ona su kao zvijezde sjajne za kojima se srce zanese" (M. Petkovic)... BUDI HRABRA I ODLUCNA... "Ljubav nije cudo, ali cini cudesa" (M. Begovic) :)

    avatar

    26.07.2004. (15:09)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    htjela sam malo raznježiti blog, zato sam promijenila boje. meni se više sviđa ovako. bića o kojima govoriš žive u mom životu i imam ih... znam. samo me ponekad takne tuga kad jedno takvo biće izlazi iz mog života korak po korak. a poći je zaključak da se moram zaljubiti da bi se čuda u mom životu počela događati, iako bi ljubav sama bila već dovoljno veliko čudo.

    avatar

    26.07.2004. (16:10)    -   -   -   -  

  • VLado

    "U tjelesnoj patnji najmucnije je ono netjelesno: to jest nase nestrpljenje i nasa tlapanja da ce bol trajati uvijek." (J. Paul) Ne znam kako kod drugih, ali boje tvog bloga na mom monitoru izgledaju nekako "zaledene", mislim da bi im trebalo malo "vedrine", iako ti si "sefica na svom blogu" i sama odlucujes... BUDI HRABRA i dopusti da ti se cudo dogodi :)

    avatar

    27.07.2004. (07:29)    -   -   -   -  

  • Trica

    Osjetila sam te... Tvoja istina me nije uznemirila, samo rastuzila i smirila, preselila si me u neki drugi svijet kada ni na jedno pitanje ne znam odgovor. Znam samo da hrabre prati sreća, i da to nije slučajnost :)))

    avatar

    29.07.2004. (14:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...