Komentari

porto.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Zrine Milutine

    Bogami. Zgodna pričica. Identificirala sam se - sa ženom za volanom :-))). Interesantna je stvar to što valjda oba spola imaju neke svoje fetiše vezane uz onaj suprotni i njihovo ponašanje za volanom. Ja ću ovaj put spomenuti samo svoj POZITIVNI. Mislim da su muškarci UUUUUUUŽASNO seksi kad parkiraju auto, pogotovo PARALELNO :-)))). U toj situaciji seksi nije jedino, ne znam...Tomislav Merčep! :-)

    avatar

    13.07.2004. (16:07)    -   -   -   -  

  • Porto

    zrine, kak miš' seksi? kad parkiramo auto? :eeek: vidim da moram još puno učit o ženama... pa ja se sam sebe sramim kad mi proradi mjesec u djevici i kad se uhvatim da ga onako milimetarski namještavam nebi li se slučajno poremetila harmonija sfera... sasvim druga stvar je kad onak kulerski doklizimo u paralelku sa vozačicom u susjednom autu. i onda onak lagano snimimo šta se koprca za volanom. to u nama proradi atavizam lovca koji provjerava svoju zamku... ;)

    avatar

    13.07.2004. (16:46)    -   -   -   -  

  • t o f u

    ja sam bio 5000-iti posjetitelj ovog bloga… nek' mi oči oslijepile ako lažem!

    avatar

    13.07.2004. (18:07)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    NeneneneneneneneneneneNE! :-) Niš ne kužiš. Baš onda kad se MUČITE ste nekak najbolji. Ili sam ja sadist :-)

    avatar

    13.07.2004. (23:06)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    I moram se odmah ogradit jerbo mi je Mala Kovrčava jedan od simpatičnijih likova u tvojim pričama - NE UPUCAVAM SE! Just stating the obvious. The dynamics of nature :-) u urbanoj veledžungli.

    avatar

    13.07.2004. (23:07)    -   -   -   -  

  • Porto

    Eto, tu i tamo znam čitati blogove i to samo kad mi je zbilja dosadno.No tvoj blog je stvarno dobar, znaš pisati, ne zamaraš se sa cvjetićima, bojicama i inim glupostima u pozadini, crno na bijelo...a kako pišeš i što pišeš stvarno je odlično.Vežeš psihologiju čovjeka (čini se da si se načitao Junga), religiju, svakodnevna zbivanja, seks, posao, zabavu na jedan zajebano smiješan i zanimljiv način.(pica i kapelica i alkemičar...hehe.predobro)Uz to nisi naporan i svestran si dosta(inženjer, pisac, čitaš, stripovi, auti, zemni plin, alkemija, psihologija...).Jako zanimljivo, samo naprijed!

    avatar

    14.07.2004. (02:45)    -   -   -   -  

  • SAANjAA

    kod tebe uvijek zanimljivo i originalno :) bravo!

    avatar

    14.07.2004. (10:28)    -   -   -   -  

  • ˇˇLegoˇˇ

    Porto... misec u Divici Majci?! ;)..fora. A skorpionski podznak... daklem u 10 kuci je ako se ne varam...jel se bavis odnosima s javnoscu?..osim sta nas sarmiras svojim tekstotvorinama na blogu? ;)

    avatar

    14.07.2004. (11:33)    -   -   -   -  

  • ˇˇLegoˇˇ

    Moga bi taj Djevicanski misec bit i u 11 kuci...ali to je vec druga prica;)..

    avatar

    14.07.2004. (11:34)    -   -   -   -  

  • Porto

    živiiijooo tofu, 5000 posjetitelj 'buddhe...' :)) baš smo m.k. i ja jučer u to vrijeme sjedili u kineskom restoranu i naručili tofu s bambusom & kineskim gljivama... po glavi mi se vrzmalo što ću s jubilarcem? ha evo tofu, prvi primjerak budhhe i večerica za tebe i naše drage... a od buddhe ces ziher dobit instant prosvljetljenje :)))

    avatar

    14.07.2004. (12:17)    -   -   -   -  

  • Porto

    Haj Sowelu Demetro.., a što mogu. I u školi su mi govorili da lijepo čitam, lijepo pišem i lijepo se nosim :)) ***Sanja na 'buddhi' ili je nemir, ili je strast ;) ***Zrine, a me imaš prilike vidjeti dok se patim mjenjajući običnu žaruljicu... kakvi bi tek tad porivi izbili u tebe, bojim se i pomisliti... *** lego osunčani mi blizanac ukazuje da imam sve predispozicije za PR-a ha ha... Nego kakvu priču priča mjesec in da elevent haus? :eeeek: moram te upozoriti da m.k. ima u kući a.k. 47

    avatar

    14.07.2004. (12:34)    -   -   -   -  

  • ˇˇLegoˇˇ

    Benti Blizanac sa Skorpijonskijem podznakon!!..ti si ka i ja!!! Samo je meni misec negdi drugo..i zercu je opakiji od tvoga.:)..ima si srice.. misec u 11 kuci..puno prijatelja..koje volis ka mater sina, ka sin mater, ka brat sestru...ti prijatelji i nekakva (u)druzenja ti ka i znace puno...i sigurno si clan nekijeh udruzenja?!

    avatar

    14.07.2004. (13:25)    -   -   -   -  

  • Porto

    he he he lego, onih tajnih...? ;) pa ja sam drugo ime za clubing. evo između ostalog član sam bonsai kluba, kluba osloboditelja vrtnih patuljaka... nema kluba di ja nisam član :))

    avatar

    14.07.2004. (15:17)    -   -   -   -  

  • ˇˇLegoˇˇ

    oho...uvaženi kluboljupče samo se čuvajte da vas netko tako Lunatično sretnog u društvu koji put ne zaj... jerbo ne valja prema svima dobar biti. :) Vaša Vjerna obožavateljica ZvjezdoBuljika.

    avatar

    14.07.2004. (16:43)    -   -   -   -  

  • Porto

    draga zvjezdobuljko, ništa nas ne može zaje... više od onog što već odavno (ni)je u nama samima.

    avatar

    14.07.2004. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...