Komentari

drugcija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Buncanja paranoičnog luđaka

    kad mene bilotko pita za pare samo dignem ruke u zrak i počnem se dear "prpl rejn", i onda im se smijem dok bježe ;))), a nemoj se zajebavat sa stanicama... jedna mi ugrizla frenda... MA ŠTA SE SMIJETE ŽIVA ISTINA ;))

    avatar

    23.05.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  • dosadna piskaranja jedne cuudne cure.

    ugrizla ti frenda??ova danas nije bas imala zube...kolko sam skuzila...aj lav prpl...ok pozdraf!!

    avatar

    23.05.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • chessmasterov blog

    sta vas tamo i na stanicama gnjave?;)ma napredni ste vi:)...

    avatar

    23.05.2005. (20:53)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    e a da to možda nije bila Marta??:)) hihi..za trapke ma izdržat će one. daj nemoj, volim te trapke (bez primisli, fuj lezbe!) mene jednom napala neka bakica kad sam bila u italiji il di već da idem u neku sektu, ko fol neš mi počne o Isusu a ja gledam i reko kaj ti ja zgledam ko neko ko ide u crkvu i još da ti pare dam ma daj si nađi dedu ;)) i vidi baka da meni nema pomoći i ode baka...;))) hihi.uu a ovaj Paranoic me uplašio, kaj bakice grizu?? a ščim?:) E da i usput, Children of Bodom u Sloveniji 20i nekog 6.:)) da a starci mi nedaju da idem na koncert u varaždin a ne u Sloveniju :)) idemo alek,a?;))

    avatar

    23.05.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • dosadna piskaranja jedne cuudne cure.

    ma najprije sam mislila da je marta la ne..ipak je baba bila preeljepa za nju...;)) vidis kaj ljudi mislle o tebi da si neka vjernica jooj!!u sta se ovaj svijet pretvara!!;))ee idmeo mi idmeo na bodome:))daj ajmo!!e a u 10mj. su pasi u zg-u e to idemo!

    avatar

    23.05.2005. (23:00)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    e to idemo. a zabri alexi laiho i janne warmen uživo da vidiš da sviraju. zaaakon.e a fakat predobro sviraju.a jebeš kad nam ostaju Pasi. Bolje iš nego niš. :) ae odo se tuširat i ćorit. ae brate mili!se čujemo

    avatar

    23.05.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • Buncanja paranoičnog luđaka

    ČILDR OF BODOM 20 NEKOG US LOVENIJI!?!?!?!?!? a ja nemam para :`((((( dobro... ne smeta mi... TKO HOČE KUPITI BUBREG????????????????

    avatar

    24.05.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • dosadna piskaranja jedne cuudne cure.

    hmm..za jedan bubreg?ne bi ti to nitko..odi copi si gitaru ili frulicu i odi sviraj na cesti,(ulicni sviraci su suuper) mozda zaradis za d ogranice:))ajd pozzdraf!e pozdravljam goluba (metalca) duro, pozdraf

    avatar

    24.05.2005. (17:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...