Komentari

fabrichkagreshka.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • eewa

    Uh... Greškice, ovo kao da sam ja pisala :) Ajde mi se javi na mail, ok? ...šaljem pussu :*

    avatar

    16.04.2005. (00:50)    -   -   -   -  

  • ....As long as you love me.....

    voooooooooooooooouuuu polakše! već san reka , svi smo mi greške, ali...ta haljina i šminka...služi nan da se probijamo kroz život...tija bi te pitat imaš li ti osobu od povjerenja? NIsi pogrišila šta si ovo objavila, ali kad imaš nekoga blizu sebe, puno je lakše...znaš i sama da nije ugodno uvik istu odjeću nosit...najlakše nam je kad smo skroz razotkriveni...ali to ne možemo biti uvik...

    avatar

    16.04.2005. (11:32)    -   -   -   -  

  • Pjesme Za Izgubljene Duše

    Uh.....ovo je.....previše čak i za mene.....ali reći ću nešto što govorim svima : dalmatinke (Splićanke) su najvatrenije i najborbenije žene na cilom Svitu ! I zato ću ti napisati još samo ovo (bez nekih besmislenih filozofija) : BORI SE! A kada malo središ svoje misli i osjećaje znaš da je blog tvoja mala kućica za odmor.....gdje si uvijek poželjna i POTREBNA! :))))) P.S. znam da će ti ovo zvučati malo patetično,ali biti će još puno (većih) problema u životu koji se odvija kao predstava.....zato nisi jedina na pozornici.....SVI ljudi su na Pozornici koja se zove Život,a publike ustvari nema.....stolice su prazne..... Splićanko tvoji blogeri TEBE OVDJE čekaju! Veliki pozdrav ti šaljem i želim danas vidjeti barem jedan mali skriveni osmijeh na tvom lipom licu.....onakav kao jučer u Cvjećarnici kad si pozdravila DSO,Baatora i mene....čujemo se i vidimo se! Uživaj :)))))

    avatar

    16.04.2005. (12:02)    -   -   -   -  

  • Pjesme Za Izgubljene Duše

    P.S.P.S. odgovor : Njegova duša je pred Vratima Pakla zato što je Ona umrla prije Njega,a On nije mogao živjeti bez Nje.....i zato je počinio samoubojstvo.....(još jednom ti šaljem pozdrav i hvala ti na lipom komentaru :)))))

    avatar

    16.04.2005. (12:28)    -   -   -   -  

  • NaprijedTrilj

    ala ala...još sam ja ljuta na tebe:))) beljjjj :)))) :ppppp

    avatar

    16.04.2005. (13:55)    -   -   -   -  

  • PaM

    hey mala.. baš mi je nekako ovo malo bacilo sjenku na moj dan.. baš bi sad volila popričat s tobom, onako malo.. jer tvoje maleno medeno lice nekako ne zavrjeđuje biti tužno.. doć ću ja već u cvjećarnu, nisam mogla ovaj vikend.. hehe.. ni prošli.. :) pusa

    avatar

    16.04.2005. (15:04)    -   -   -   -  

  • tija

    ej djevojko draga glavu gore...spličanko tužna....ugasi sad malo balaša.....i neće cirkus otić,uvik češ bit ode sa nama i bar ćemo mi uvik ode bit uz tebe!

    avatar

    16.04.2005. (15:18)    -   -   -   -  

  • The best of the best

    ćitajte:

    avatar

    16.04.2005. (16:01)    -   -   -   -  

  • Closer

    Ajoj, svaka cast na hrabrosti za ovaj post, sad bi te najradije zagrlila... ne zelim ti nista govoriti, drugi ce i drugi vec jesu.. mislim da rijeci ne pomazu jer ako zelimo promjenu moramo je napraviti u sebi da bi je vidjeli u svijetu i ljudima, tako mi zao.... Nadam se da ce ubrzo sve biti u redu i da tvoje smijanje nece biti pokriveno sminkom i da ce dolazit od srca.... Ne boj se tko cita ovaj tekst, dapace, vecina nas ce razumijet ili barem pokusat - iako se tako ne cini, i bit tu za tebe ovdje, vristi ako trebas, netko ce uvijek stajat i slusat... internet mozda nije dovoljna zamjena, zato se i vidimo, cujemo... da to nadoknadimo... ne znam sta da ti jos kazem, cini mi se kao da ne bi bilo i da nije dovoljno... kiss

    avatar

    16.04.2005. (16:44)    -   -   -   -  

  • Moon Maiden

    ne mogu opisat koliko mi je ovo jasno... koliko sam se pronašla u ovom postu... koliko je sve ovo istinito i lažno sve u jednom, neda se razdvojiti, nema granice...i samo raste, što više živim ono raste... ove riječi, rečenice koje si napisala... Da mi je netko rekao -izgubila si pamćenje ali samo za jedan dan-, rekla bi mu da sam u tom danu napisala ovaj post. hrabra si što si stavila ono da mi čitamo...meni nedastaje ta hrabrost...kukavica sam...napišem nešto pa bi najradije izbrisala, ili još češće- napišem nešto iskrenije nego ikad i upravo to ne objavim. kao, pišem za sebe. a sama znam da je razlika između toga da samo napišem za sebe, i da napišem a da to netko zbilja pročita, možda pomogne savjetom, ili bar možda bi samo pokuša shvatiti i biti uz mene što bi zbilja treba... ali ne...ja stavljam lažne haljine i lakše mi je ako imam u ruci masku koju mogu svaki tren staviti pred lice...

    avatar

    16.04.2005. (17:47)    -   -   -   -  

  • Atera

    Stara bacaš me u filozofske vode...drago mi je sta pises opet i nemoj odustajat vise! Jasno? Evo i za tebi natrag, nesto sta ce kroz zrak dopuzat natrag, tebi u zg: LADIN JAAAJAAA LADIN JAAJAAA LADIN JAAAAJAAAA!!!!! Ladin ja-jaaaaaa...!

    avatar

    16.04.2005. (21:29)    -   -   -   -  

  • japanska_buba

    samo ti izbaci svoje misli tako je najbolje...savrsen zavrsetak posta...

    avatar

    16.04.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • Closer

    Imam nesto za sto ne znam da li ce te razveslit ili naljutit.... naisla sam na blog, mislila sam da je tvoj, ali nije tako - http://fabrickagreska.blog.hr (mislila sam da trebas znat, ako vec nisi saznala od nekog...)

    avatar

    16.04.2005. (22:16)    -   -   -   -  

  • tajna

    Drago mi je što si podjelila s nama! Kiss =)

    avatar

    16.04.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo dijete koje želi...

    Tako lipo pišeš...e...sljedeći put kad odem u ZG definitivno ćemo se nać!!! :)

    avatar

    16.04.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • s=M=ogovac

    njuf, njuf, smrdi mi nesto na konkurenciju što se tvornickih gresaka tice...

    avatar

    17.04.2005. (00:50)    -   -   -   -  

  • anjchi

    ak žeJiš sam ti meni eci kaj te muCi..ne volim kad si ovakava..al nema veze..drž se srićo!=((

    avatar

    17.04.2005. (09:05)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    ....

    avatar

    17.04.2005. (11:02)    -   -   -   -  

  • ....da ili ne....

    mislim da sam shvatila a i ako nisam znaj da nas ima još koji se tako osijećamo....pusek

    avatar

    17.04.2005. (11:12)    -   -   -   -  

  • I aleale su ljudi

    Da nešto kažem? Pa nećeš me slušati..ni mene ni nikoga od nas...Tvoj problem - tvoje riješenje.....

    avatar

    17.04.2005. (13:20)    -   -   -   -  

  • ^^ dunj ^^

    Čitajući ove vaše komentare i savjete,svatila san da nisam ovo smila objavit.Fala na savjetima,lipim ričima i pokušajima shvaćanja mog problema..ali teško je nekome nešto savjetovat kad zapravo ne znaš o čemu se radi. Istina,ono šta je chino reka:Moj problem-moje rješenje.Ali ja nemam rješenja.Ne nalazim ga.Sumnjam isto tako da itko od vas zna rješenje..I možda će zvučat sebično..al reć ću:sad se svi nalazite u mom postu..Kako?Kako,molim lijepo?Dobro,svak to svaća na svoj način,a i ja sam se u puno stvari cenzurirala pa sam sve napisala u nekakvom celofanu,zamotano...da me netko slučajno ne prokuži.. Eto,kad sam već objavila,šta nisam trebala,dobro da sam bar zamotala... Sve u svemu..hvala:)

    avatar

    17.04.2005. (13:35)    -   -   -   -  

  • celeste

    ponekad rješenja dođu sama od sebe, trenutno....ponekad ih potrebno mukotrpno tražiti....ali ne odustaje se zbog toga, zar ne.....lakše je kad nekome kažeš, kad spustiš slova na papir..makar i virtualni....sve dobije drugu dimenziju, a ti sama dobiješ uvid na ono što se nagomilalo u tebi......proći će, ne brini.....samo piši i dalje, slaži kule od slova i uspinji se zavojitim stepenicama do njihova vrha....tamo te nešto samo tvoje čeka :)

    avatar

    17.04.2005. (15:51)    -   -   -   -  

  • s=M=ogovac

    2 dunja> kad si lijena! (valjda kuzis na kaj mislim)

    avatar

    17.04.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  • u.ž.a.s.j.e.m.o.j.a.f.u.r.k.a

    sad bi bilo fer od mene da kažem da sam ja još jedno jako malo i nedoraslo dijete da ovo shvatim :(

    avatar

    18.04.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  • Čekanje...

    ja cu rec samo jedno.. drz se..

    avatar

    18.04.2005. (18:02)    -   -   -   -  

učitavam...