Komentari

dijeta.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Halo efekt

    Želim smršaviti jer mi je dosta kupovanja nove obleke koja je sve gora i uopće me zanima. Želim ući u staru obleku koja mi je u ormarima jer mi se sasvim dosta sviđa, a s druge strane jto je jeftinije i manje zahtjevno. Postoji li neko mršavljenje bez gibljanja uokolo ? Toga mi je dosta, a nemam niti vremena niti imalo snage nakon posla, jer se jedva dovučem do doma, a ne da još jašim po nekim spravama (uključivo i PASIVNA GIMNASTIKA). Da li mentalne vježbe pomažu (ja razmišljam da vježbam, a tijelo to doživljava kao stvarno), jer sam čitala da funkcionira kod vrhunskih športaša?

    avatar

    31.03.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  • tija

    odo ja sutra popodne odma u teretanu!pa ako mi ostene još malo slobodnog vrimena i na trčanje! koristan post...dobro je znat!

    avatar

    03.04.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • Hyacinth House

    zašto želim smršavit? jer sam u kratkom roku dobila previše kilograma, pa kao i haloefekt gore, imam problema s garderobom koja mi je još ovo ljeto bila dobra, a i ne osjećam se dobro s trenutačnom težinom.

    avatar

    03.04.2005. (22:51)    -   -   -   -  

  • Mile voli disko

    2 bigmamma: e to je dobaaaaaaaaar razlog :o)) ... @ protobella: to je po meni najbolji razlog "ne osjecam se dobro s trenutacnom tezinom"

    avatar

    04.04.2005. (13:22)    -   -   -   -  

  • http://ivan.mojblog.com

    još malo pametovanja: antikatabolizam?? što bi to trebalo biti? tijelo može biti u anaboličkom stanju (izgrađuje mišiće) ili u kataboličkom stanju (razgrađuje mišiće) ili možeš biti u savršenom balansu dušika (vrlo teško). dakle cilj je izbjeći katabolizam i stalno držati tijelo u anaboličkom stanju. a ovo što si ti napisao... izbjeći antikatabolizam... hm.. to bi bilo nešto što nije u skladu sa ciljem, ma kakav on bio.

    avatar

    04.04.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • buba mara

    ja bih smršavila tako 2 kile, ali ne želim se stanjiti nego ojačati! no, idem u teretanu i tamo imam trenera koji pomaže, tako da ću uz ovaj blog nastaviti s ovim što već radim :)

    avatar

    14.04.2005. (09:05)    -   -   -   -  

  • gh

    bok

    avatar

    15.08.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • diomogsvijeta

    i mene zanima ovo kaj je halo efekt pitala-je istina da se odredenim mental.vjezbama sam sebi sugerirati i mrsavitii? ionak je sve u glavi..?

    avatar

    05.02.2007. (02:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...