Komentari

bottom.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Immortal Revolution

    Slažem se s tobom.A nisam ni upoznat s time gdje je posvajanje dopušteno,a znam da na našim prostorima nije,a tko zna kad će biti.A toliko ima djece u domovima.

    avatar

    26.03.2005. (10:56)    -   -   -   -  

  • Čušpajz od dnevnika

    Nije bitno zašto drugi ne bi dopustili da usvojim dijete. Bitno je zašto si ja to ne bih dozvolio. Znam na što ja nailazim zbog svojeg outanja unatrag nekih 7 godina. Jednostavno ne želim da to prolazi dijete zbog mene. Ljudi su takvi, a druga djeca nemilosrdna. Imitiraju svoje starce. Jednostavno usvojenu djecu ne možemo koristiti kao oružje u borbi protiv homofobije i ona nisu samo sredstvo za zadovoljavanje naših roditeljskih potreba. I nije bitno kakav je taj tko vrijeđa. Bitno je tko zbog toga pati. Ja definitivno ne bih želio da je to moje dijete, a da sam uzrok svemu u neku ruku ja. To je ipak stvar odgovornosti prema djetetu. Ne sumnjam ja u to da dijete u homoseksualnoj zajednici ne bi imalo dovoljno ljubavi i da mi nismo dobri roditelji i ne znam što. Jednostavno ja bih bio jako nesretan kada bih vidio da zbog mene netko njega maltretira. Hvala na uvrštavanju na listu. Volim ja to;-)

    avatar

    27.03.2005. (23:16)    -   -   -   -  

  • Immortal Revolution

    Ja mogu živjeti sa mužom,a da drugi ne znaju u kakvoj smo vezi,možemo živjeti u nekom većem gradu u kojem nas nitko neće primjetiti,a za desetak godina kad ja planiram da ću se skrasiti može se mnogo toga dogoditi.Vjerujem u bolje sutra!!!A svoju djecu bih štitio na sve načine.

    avatar

    27.03.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...