Komentari

lososs.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • colorius - The colors of Life

    realnost je proizvod uma. um caruje. ono kaj mislis to i na kraju postaneš. nekak si stalno mislim da sam sretan, mislim no um nikako da to proizvede, trudit chu se i dalje.... mislim da sam sretan...

    avatar

    24.03.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    obožavam gledat kosove kak se ševe, već duže vrijeme mi je to jedan od omiljenijih hobija dok sjedim na terasi i pokušavam štrebetat!!! i renata je prikladno modno osvještena! na teren se UVIJEK ide u matching outfitu!!! mi imamo udrugu plavih gumenih čizmica, ne bi se baš intenzivno družili s renatom, ali ona je kul!

    avatar

    24.03.2005. (21:20)    -   -   -   -  

  • Čekanje...

    mozda te nesto lijepo ceka u provaliji..

    avatar

    24.03.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • ,.,.,.,.

    daaa..zanimljiv post..i ja bi u močvaru..pa sretno ti...i da..baš i ja mislim to za sebe--tražim nešto-ne znam što, propali planovi, zajebala sam...al da..nije prvi put :).....

    avatar

    24.03.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @colorius--ajmo skupa: i ja mislim da sam sretna.. hm.. mozda nakon par nedefiniranih vremenskih jedinica dobijemo rezultate =) @jagodi-- nadam se da uz to ide i plavi pojas inace nis od mene na tim terenima.. @nebitan-- da.. ma sta mozda-sigurno! hm..da.. colorius?jos uvijek smo skoncentrirani? 'ja sam sretna..' da, da, provalija je isto sretna.. @purple.. mozda ti poklonim jednu ultra super kul villa-maria-glava-naljepnicu, pa i ti budes u mocvari =)

    avatar

    24.03.2005. (22:16)    -   -   -   -  

  • macak

    hm, potpisujem prvi dio posta, savrseno izreceno. nadovezujem i:predugo cekam (nije prvi put). ti ces bar imati bezboznicku priliku da bezboznicki provedes uskrs, smrc. meni ostaje jadni tv program i papa, cijom rukom netko drugi mase. smrc. probaj popiti pivu extra za mene u mocvari, probaj i nekoga prebiti tim jajetom, just for the hell of it. ili preplasiti, ako si miroljubiva.

    avatar

    25.03.2005. (23:27)    -   -   -   -  

  • yoyo

    woooow! naljepnice s glavama iz ville marie??? MUST HAVE definitivno :-P *bljuv bljuv* ostani naj! peace

    avatar

    26.03.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • rs

    zelena boja u vrijeme Uskrsa, nemoj samo početi postavljati bombe po gradu, :))), pozdravljam te

    avatar

    26.03.2005. (16:12)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @macak--hihi, miroljubiva.."samo" cu ih plasit (pod navodnicima--ipak ce imat nocne more, bwahahaha) @adri--mozda ti posudim koju, ako budes dobra ;) @nazi--hehe, ma to je samo dok ne nadjem neku povoljniju ;) ma, znas kaj, evo mijenjam u plavu =)

    avatar

    26.03.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...