Komentari

wolfwoodscrowd.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Berislav

    Ovu mladu damu si vjerojatno upoznao u vrijeme famoznog "Internet bubblea", kad su se dolari sakom i kapom bacali na sve sto je imalo veze s Internetom, pa su si firme mogle i priustiti ovakvu specijalizaciju. Danas su takvi slucajevi ipak vjerojatno rjedji. A sto se tice dizajnera i programera, ja sam u nasoj (drugoj) bivsoj firmi uveo takav da je jedan dizajner (Do.) odlicno naucio CSS i dobar HTML, i nakon mjesec dana vise nisam morao ni modificirati njegov kod, dok je drugi (Di.) dobio zabranu pristupa HTML kodu, i sve njegove (inace odlicne) dizajne sam ja prebacivao u HTML/CSS, jer je to bio jedini nacin da osiguram kvalitetan kod.

    avatar

    23.03.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • nzx

    Postavlja se samo jedno pitaje. Kako je moguće očekivati od web programera da zna sve ove stvari, a fscking "dizajner" treba znati nešto malo Photoshopa?

    avatar

    25.03.2005. (06:27)    -   -   -   -  

  • Wolfwood's Crowd

    Dizajner treba znati i neke druge stvari, treba biti kreativan, nije isključeno da će dizajner za neki sitni detalj na stranici potrošiti više vremena nego programer na programiranje. Takva bi bila idealna situacija. Problem je što dosta naših 'web dizajnera' samo kopira već postojeće.

    avatar

    25.03.2005. (08:11)    -   -   -   -  

  • kezele.com

    bolje da da sliku nego da je u Freehandu izreze na tisucu komadica, sastavi u Dreamweaveru i da ti salatu od koda koju moras cistiti cijelo popodne.

    avatar

    01.04.2005. (00:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...