Komentari

kantrida.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • matko

    Dali je netko vidio sto je pisalo na onom transparentu danas? Mislim da je bilo veze nesto sa drzavom?

    avatar

    08.03.2005. (23:47)    -   -   -   -  

  • mlakar

    Iz novog lista danšnjeg: Pripadnici »Armade« su na zapadnoj tribini razvili transparent na kojem je pisalo »Imamo državu, ne trebamo virtualnu«. Očito je riječ o »Armadinoj« reakciji i svojevrsnom distanciranju od projekta »virtualne države Rijeka«. Inače, grlati pripadnici »Armade« su jučerašnju utakmicu iskoristili za uvježbavanje repertoara pjesmica, koje će se vrtjeti tijekom predstojećeg derbija s »Hajdukom«.

    avatar

    09.03.2005. (11:47)    -   -   -   -  

  • Blogi

    Opet vracaju politiku na Kantridu, koji im je kurac???

    avatar

    09.03.2005. (16:41)    -   -   -   -  

  • Kontejner

    A uskoro su ti lokalni izbori pa ovakva politizacija sporta nije slucajna. Ako se neko iz Armade hoce baviti politikom, neka se potpisuje imenom i prezimenom, a ne u ime svih nas. I ja sam bio na zapadu i u najmanju se ruku ne slazem s takvim politickim pamfletima.

    avatar

    09.03.2005. (16:47)    -   -   -   -  

  • SIKE

    nisam bio prisutan utakmici ali po onome što sam čuo opet razočaravajuća partija Rijeke.Neznam zašto je podcijenjena ekipa Slavena jer je to ekipa koju Rijeka jako rijetko pobjeđuje i skoro uvijek završava rezultatom 1:1.Mislim da bi se pristup Riječkih igrača trebao promijeniti i mogli bi se ugledati na Ćirin Varteks koji nema niti jedan remi, nego sve na pobjedu.Nadam se da če do subote taj pristup igri da se promjeni jer nije u redu da se najboljoj navijačkpj skupini ARMADI tako vraća vjernost klubu.FORZA FIUME

    avatar

    09.03.2005. (17:20)    -   -   -   -  

  • MT

    Evo nesto vise informacija danas. RijekaDanas je objavila pomalo huskacki clanak, na sto je KNA danas sluzbeno i odgovorio.

    avatar

    09.03.2005. (18:34)    -   -   -   -  

  • MT

    Probao sam linkove staviti, ali ocito se ne moze. Linka na priopcenje je: http://www.armada-rijeka.hr/2004-05_033_priopcenje%20za%20javnost.shtml

    avatar

    09.03.2005. (18:35)    -   -   -   -  

  • Ri2

    U svakom slucaju bez obzira tko bio u pravu u tom prepucavanju ridanas-armada, cinjenica je da je taj transparent na utakmici bio promasen potez. Umjesto da se vec danas prica o Hajduku, prica se o stvarima s kojima navijaci nemaju blage veze.

    avatar

    09.03.2005. (19:34)    -   -   -   -  

  • Korina

    FORZA FIUME! A ustase i partizane i pamfletase:) van s kantride

    avatar

    09.03.2005. (19:57)    -   -   -   -  

  • fiume-city

    Dosta je politike - mislio sam da je to proslo sa canjugom i ekipom. Novinari i "novinari" uvijek pokusavaju dignuti nekakvu halabuku oko necega. Glavno da se nesto zbiva sto ce donositi im citatelje. Vrijeme je da se splitski magarci malo spuste na zemlju - prvo poluvrijeme im je biolo protiv Zagreba u kupu - a subota je unistavanje.

    avatar

    09.03.2005. (20:29)    -   -   -   -  

  • Arm22

    Dosta je bilo ovih medjusobnih prepucavanja, u subotu svi jedinstveni protiv tovara! Ajmo Rijeka

    avatar

    09.03.2005. (23:01)    -   -   -   -  

  • Kantrida.com

    Mislim da ovakva prepucavanja nemaju nikakvog ama bas nikakvog smisla. U situaciji kada Rijeci treba što više potpore (makar joj potpore nikada nije falilo, i u onim najlošijim scenarijima koje smo imali prilike živjeti orije par godina), kreiraju se neki scenariji kojima se neće ništa postići. Mene politika iz perspektive ovoga sajta, kao i iz navijačke perspektive, uopće ne zanima. Jedina politika koja može imati utjecaja na mene može biti klupska politika, koja je dakako vezana samo uz klub i igrače - a s time direktno i na moje živce :) Moje svetinje su: grad/klub - Rijeka, država/reprezentacija - Hrvatska... Nadam se da će se ove subote napokon prekinuti taj loš omjer tekmi sa splićanima. Da je Hajduk došao na Kantridu u ono doma kad je tu "veni vidi, popušio" Dinamo, bila bi to čista pobjeda. Ovako će biti malo teže od toga, ali ne baš radi neke Hajdukove jačine (nisu baš ništa posebno pokazali u zadnjih par tekmi - samo se digla euforija jer je odjednom 10 tisuća splićana postali vatrena fanatici za hajdukom), već zbog padajuće forme Rijeke. Nadam se da će ih pun stadion i to vječno rivalstvo dići iz letargije i da će pružiti partiju života!

    avatar

    09.03.2005. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...