Komentari

kosiljic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • houplesin svijet :)

    ah, kad krenem čitat ove tvoje 'pametne' postove, uvijek me natjeraju na neko dubokoumno razmišljanje... ne, uglavnom, DAJU MI SNAGE. :) fala. e, htjedoh reći, meni je žao što sam išla u ovu školu, a ne u nadbiskupsku. bez zajebancije. :)

    avatar

    07.03.2005. (16:52)    -   -   -   -  

  • ...možda sam i ja romantični anarhist...

    mi smo bar imali one snove koji se teško ostvare, a snovi najčešće vrede tek kad s tobom osede, kad s tobom ostare...

    avatar

    07.03.2005. (20:43)    -   -   -   -  

  • katastrofa uma

    čini mi se da si nezadovoljan...pazi foru, većina se nas zajebe za srednju (neki i za faks), ja spadam u oba slučaja, ali opet mislim da sve što ti se u životu dogodi ima svoj razlog i iz svega negativnog treba se izvući barem neki bijedni minimum pozitivnog - jedino se na taj način može ˝normalno˝ živjeti. eto...budi mi dobro!

    avatar

    07.03.2005. (22:56)    -   -   -   -  

  • tamara

    zašto u nadbiskupsku? da nikolu gledaš? buahahah

    avatar

    07.03.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • shiva.blog.hr

    ah da,da.kad upišem srednju,onda ću komentirat jer ovako nemam šta reć...imam ja snove sada ovako mlada,al puno ljudi neshvatljive.njima se sve na sve na kraju svodi na to da mene ne zanima ništa :/ ma,whatever.i,da,kako da pišem tekstove kad nemam o čem pisat...probat ću aj jedan dan,al u zadnje vrijeme me nekako baš pjesme pucaju...pozdrav

    avatar

    08.03.2005. (06:43)    -   -   -   -  

  • houplesin svijet :)

    @tamara - ne, kozo!! nego da učim latinski i grčki četri godine. :P ozbiljno. to mi je još od lani od kad nisam znala nikolu. stvarno. ahm. iako su bile njegove marte one u mom postu. :D to je samo još jedan plus za nadbiskupsku. :D

    avatar

    08.03.2005. (12:02)    -   -   -   -  

  • betty

    a jooj.. predivan post.. ja kad sam bila mala sam htjela bit velika :) i pjevačica kao tajči i arheolog i časna sestra.. :) ja sam trebala u klasičnu al sam završila u matematičkoj i tak sve jo to čudno. i ono sa snovima.. ... al nedam ja svoje ideale i jest cu snove umesto hleba, ja svoju srecu sa sobom nosim ona je parče slobodnog neba.. da nema snova i da nesanjam a sanjam i sad i uvijek cu život bi bio bas kakav je sad a ja ga gledam drugačije mada je ponekad teško al trudim se..a slažem se naravno i sa renatom :) pusa..

    avatar

    08.03.2005. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...