Komentari

dijeta.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pubertetlija

    Baš dobro da ima jedan blog i o ovome!Meni će biti potrebno.Pusica Lilly

    avatar

    01.03.2005. (18:42)    -   -   -   -  

  • mf

    a jel se može u čaj staviti zaslađivač tipa natren, schneekoppe ili sl? Inače, tema ti je super, piši, piši...i dalje. Ja sam pravi frik što se tiče dijeta, mršavljenja... imam desatak dijeta, sve isprobala, rezultati više-manje nisu vidljivi. Brzo odustanem baš zbog tog nesnosnog osjećaja gladi, samilosti prema samoj sebi..

    avatar

    02.03.2005. (09:16)    -   -   -   -  

  • Miracle Drug - Opet

    Kad vec spomenu caj, ja ga bas tako pijem, a jos jedan dobar prijedlog je green tea. Moze se naci u svakoj prodavnici ovdje kod nas, od onih azijskih do americkih proizvodjaca. Green tea se koristi u mnogim diet supplement tabletama jer ubrzava rad metabolizma i pomaze u sagorijevanju masti, a uz to je i jako zdrav. Naravno sa malo limuna, bez secera, mozda malo meda.

    avatar

    02.03.2005. (20:26)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    jupi proradio ovaj blog! ;) kavu ne pijem, ali ni čaju nisam sklona.. hm nisam sigurna da bi ga mogla bez šećera, ali bez limuna SIGURNO ne.. inače, slažem se s ovim - bolje mali obroci više puta, nego rijetki pa da se obždereš.. što se tiče mlijeka, ajoj.. volim mlijeko.. i posni sir poslije treninga! ;)

    avatar

    03.03.2005. (21:13)    -   -   -   -  

  • Začarana šuma

    ja se ne mogu odreći kave. no way. al pratit ću ovaj blog redovito.

    avatar

    04.03.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...