Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • starry night

    Ovo gledam i čitam i ne mogu vjerovati, a ni spavati

    "Catherine Corless danas ima 63 godine i muža, mnogo društvenijeg od nje, introvertirane žene koja se hrva s glavoboljama i napadajima anksioznosti, majke i bake čiji je osmijeh teško izmamiti, koja je odavno izgubila povezanost s Crkvom. Ponekad volontira i boji kipove ispred lokalnih bogomolja, no ne radi Crkve, tvrdi, već radi zajednice. Utočište nalazi u vrtu, pticama, zemlji pod svojim nogama, uključujući onu na kojoj danas često stoji - bivšem zemljištu Doma, danas području punom socijalnih stanova."

    https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/najmracnija-tajna-drza ve-u-koju-masovno-odlaze-hrvati-ova-je-zena-razotkrila-uzasnu-istinu-o-796- malisana-casne-sestre-su-ih-pobacale-u-septicke-jame-6717021

    avatar

    28.06.2024. (01:14)    -   -   -   -  

  • starry night

    Poslije svih tih skandala Irci su ih strogo odijelili od države i time počinje napredak Irske.

    avatar

    28.06.2024. (01:33)    -   -   -   -  

  • starry night

    "U Županijski Istražni sud u Zagrebu sinoć je priveden pedesetdvogodišnji domar iz Caritasovog dječjeg doma u Brezovici, koji je, prema policijskim saznanjima, još prije tri godine priznao da je silovao i na druge načine seksualno iskorištavao mentalno retardiranu djecu smještenu u tom domu. No, ravnateljica i supervizor ustanove, pred kojima je to priznao, nisu ga prijavili policiji, već premjestili u drugi Caritasov dom. Cijela afera je zataškana na štetu djece i sramotu ukupnog društvenog sustava."
    15. juni/lipanj, 2005.

    avatar

    28.06.2024. (01:47)    -   -   -   -  

  • starry night

    Priča o djevojčici Zori

    https://www.jutarnji.hr/naslovnica/svjedokinja-radila-je-dobre-i-jezive-st vari-3805467

    avatar

    28.06.2024. (01:50)    -   -   -   -  

  • starry night

    šta je to s tom instutucijom i mučenjem djece, pa to su strahote, tko zna šta rade manijaci i psihopati sad negdje toj djeci skrivenoj od očiju i srca javnosti po domovima i ustanovama koje financiramo :****((((

    avatar

    28.06.2024. (01:54)    -   -   -   -  

  • starry night

    moramo duboko i temeljito promisliti jesu li ugovori koje je pravno kriminalna strana sklopila u naše ime s Rimom, jesu li ti ugovori koje plaćamo milijjunima eura i plaćali smo milijardama kuna, a po kojima nemamo pravo inspekcije i nadzora te organizacije i u kakvom su stanju naša hrvatska djeca u njihovim sirotištima u koje naše inspekcije ne mogu ući, jesu li nam ti ugovori učinili najveću štetu i odseljavanje i izumiruće od svih ugovora koje smo ikada sklopili u povijesti, ugovori s Rimom po kojima smo dužni Rimu plaćati ali ne i nadzirati dobro naše djece po njihovim sirotištima i domovima izvan dosega naših zakona po kojima možda caruju perverzni fanatici i predatori s umišljajem grandomanije i prvotnosti, DJECA IMAJU PRAVO NA ZAŠTITU DRŽAVE jer je to LJUDSKO PRAVO koje nikakav rimski ugovor ne može dovesti u pitanje ma koliko ga masno plaćali terorom fanatika, izumirućem i iseljavanjem i po kojima je njihiv starac pedofil prvotniji od svakog našeg drugotnog djeteta https://www.telegram.hr/politika-kriminal/iznimno-uznemirujuce-otkrice-nad biskup-duro-hranic-stitio-je-svecenika-optuzenog-za-pedofiliju-i-zlostavlja nje-djece/ , mislim, o čemu mi UOPĆE pričamo, da perverznjak može silovati našu djecu a onda "otkupiti" grijehe našom lovom?????????????????????, pa to su sulude postavke i nije nikakvo čudo da nas uče samo bajati i vjerovati u halucinacije dak nas hebu po svim osnovama, u mozak najviše!!

    avatar

    28.06.2024. (08:45)    -   -   -   -  

  • starry night

    ako ugovor sklopi kriminalac po presudi s nekim a izvršava ga svojom lovom treća strana, je li takav ugovor pravno valjan?

    avatar

    28.06.2024. (08:59)    -   -   -   -  

  • starry night

    može li se građanin sam izuzeti iz ugovora koji ga obvezuje plaćati vlastitu štetu i smješta ga u drugotnost u odnosu na potpisnike ugovora, kler i kriminalnu stranku koji su dogovorili da će to financirati i "drugotni", građani, pa nek ih plaća samo tko želi ali ne i oni koje su upregli u svoj jaram uzajamnim potpisima?

    avatar

    28.06.2024. (09:03)    -   -   -   -  

  • starry night

    morbidno, da prljavi starci tucaju djecu i onda se premještaju po svojim zidinama i posjedima na uzdržavanje na teret harača koje plaćaju zgranute majke koje su proglašene od institucije drugotnima i nebitnima, katastrofa!!

    avatar

    28.06.2024. (09:22)    -   -   -   -  

  • starry night

    drugarice i drugovi, MOŽEMO mi i puno bolje, samo treba maknuti lopine i predatore psihopatske s financiranja ih, jer zna se, LOVA je majka svih zala!! I parazit besposleni, jariće krsti, ma šta to značilo i taj jarić bio, možda i nesretno nevidljivo dijete u ćumezu koji masno plaćamo a ne možemo u inspelciju i nadzor.

    avatar

    28.06.2024. (09:37)    -   -   -   -  

  • starry night

    sad IDEM, skidam se s bloga, rekla sam sve što sam imala, dakle, Mission complete!! :)))))))))))))))))))))))))))))))), ne dajte krimosima i psihopatima da vas pljačkaju, tuku i tucaju i djecu vam tucaju i kažu da ste drugotni i još vam uslugu tucanja u mozak naplate po Ugovoru, masno smo prevareni od bandita, ČUDA ne postoje!! samo GLUPOST!!

    avatar

    28.06.2024. (09:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...