Štogod da je posrijedi, vjerojatno zato što sam lijen - petkom obožavam pokupiti posljednje već očišćene orade s placa i vrećicu mišance; onda ih uvalimo u slanu vruću vodu s listom lovora pet ili sedam minuta, ocijedimo, prelijemo maslinovim i češnjakom, nasiječemo te travurine i kruh - i gozba može početi. Nemam nikakav poriv gledati u poklopljen lonac dok se kuhaju, ali je svakako dobar osjećaj dok para ide u lice :))).
23.02.2024. (11:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Štogod da je posrijedi, vjerojatno zato što sam lijen - petkom obožavam pokupiti posljednje već očišćene orade s placa i vrećicu mišance; onda ih uvalimo u slanu vruću vodu s listom lovora pet ili sedam minuta, ocijedimo, prelijemo maslinovim i češnjakom, nasiječemo te travurine i kruh - i gozba može početi.
Nemam nikakav poriv gledati u poklopljen lonac dok se kuhaju, ali je svakako dobar osjećaj dok para ide u lice :))).
23.02.2024. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...