Komentari

sumi.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Spodobo, Vi ste stvarno dokaz da je idiot uvijek i zauvijek! Naravno da svećenička pedofilija nije bitna! Od rođene i žive djece, bitnija su nerođena, zlo jedno odvratno!

    avatar

    26.05.2023. (10:41)    -   -   -   -  

  • sumi

    Meni su sva djeca svijeta jednako važna i ne radim gradaciju ni diskriminaciju, samo primjećujem da to radi biskup a radi i ovaj gore komentator.
    To radi biskup u svojoj grešci jer oplakao nije ovako za nijedno abortirano dijete, barem ne javno da sam to vidio.
    A i ovo plakanje za zlostavljanja je lažno, no stavimo to nastranu jer kolika god to izopačenost bila, potpuno pada u sjenu pred autor(icom) bloga koja ovdje gore komentira, vrlo hrabro sakrivena iza pseudonima koji je i opisuje (zla i opaka). Inače, onaj tko je čist, nema se potrebu sakrivati iza ničega....no ajmo dalje...
    Zašto biskupovo kvazi katoličko ponašanje pada u sjenu njenog zla?
    Zato što ona radi gradaciju koje je dijete važnije pa stavlja pažnju silovanog u prioritet pred zaštitom abortiranog. Zar to nije diskriminacija?
    U maniri pravih sotonista i sotonskih sluga, ona glumi humanistu a zapravo je potpuni antihumanista. (I onda još usput pripisuje svoje zlo djelo diskriminacije baš onima koji poput mene ne rade diskriminaciju već su za zaštitu sve djece. Silovanih od silovatelja, abortiranih od majke, zle, izgubljene, tko zna kakve ali sigurno ne pune ljubavi i psihički sređene.)
    Pametnom je dovoljno da vidi da njoj nije do zaštite silovanog nego u duhu svog gospodara Zlog, bjesomučno koristi sva sredstva kako bi se ubijanje nevinih neometano nastavilo, proširilo, produbilo.
    Tko stoji iza sveg tog zla o kojem pričamo?
    Sotona sa svojim slugama a upravo jednog od tih slugu vidimo ovdje.
    Zla i opaka.
    U Ime Oca i Sina i Duha, Krvlju kristovom svetoga vežem svakog demona(e) koji napada moj blog (osobno ili preko svojih slugu), i bacam ga Isusu i Mariji pod noge da Oni raspolažu s njim(a) kako Oni žele.
    Sve sile paklene, odbijte se s ovog bloga, i strovalite se ravno u Pakao u svom odbijanju.
    Živio Isus, Živjela Marija.
    Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, kako bijaše na početku, tako i sada i vazda, i u vijeke vjekova amen.

    avatar

    28.05.2023. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...