Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sumi

    Ko i uvijek, samo ja, plaćenički disident, komentiram. Prvo jedna provokacija, taj HS stalno iskri, jesi ti siguran da koristiš pravi kalibar, hehe?

    Ovo sa uvijanjem ploča se može riješiti i "prišivanjem" letava ili možda štafli na donju stranu OSB ploča. Letve i štafle ne moraju biti oslonjeni nigdje, dovoljno je da pod visi na OSB pločama.
    Letve i štafle mogu spriječiti uvijanje čisto svojom nalijepljenošću odozdo (drvofiksom) i ušarafljenošću odozgo, pri čemu bi netko odozdo pridržavao da se ravno polijepi i prišarafi. Od ruba do ruba, a može i sa prekidima preko čelika na sredini. Nadam se da sam bio dovoljno jasan i jednostavan za shvatiti. Cilj pojačanja odozdo je preuzimanje vlačne sile koju bi novi dodani materijal preuzimao na sebe i tako sprečavao rastezanje donjeg dijela i tvorenje trbuha, odnosno uvijanje cijelog poda.

    PozdravTasi.
    Šumi

    Usput,prodajem novu i nenošenu 5.11.jaknu 3in1 (3 u 1)
    https://www.njuskalo.hr/muske-jakne-kaputi/jakna-5.11-3-1-oglas-39171978

    avatar

    23.03.2023. (20:55)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Blog odumire već godinama. Airsoft je na istom putu. Razlog je što nam je iz države na zapad iselilo preko milijun ljudi. Dok je murja još skenirala osobne na granici cifra se kretala između 800.000 i 1.200.000 građana. Brijem da su se od Šengena brojke dodatno povećale. To je glavni razlog odumiranja svega na ovim prostorima. Uvoz jeftine radne snage s istoka to ne može i neće kompezirati.

    Montaža štafli s donje strane ploča nije moguća zbog šine rolo-vrata. Uvijanje čelične grede 100x20 je u međuvremenu riješeno s navojnom šipkom koja je usidrena u plafon. Zavrtanjem matice ispod grede postignut je potrebni odmak od šine rolo-vrata. Pored toga spojevi OSB ploča su s gornje strane povezani s pocinčanim limom koji je prvo zalijepljen s dvokomponentnom kemijom, a zatim još učvršćen za OSB ploče sa šarafima.

    Trenutno bojam nosive cijevi u bijelo, da mi ne bodu oko na bijeloj podlozi.

    avatar

    25.03.2023. (10:30)    -   -   -   -  

  • sumi

    Bravo za garažu.
    Ovo sa iseljavanjem si potpuno u pravu, brojevi su daleko veći od službenih. Zato ovako i oglašavam jaknu koju prodajem.
    Prije 7-8 godina što god bi stavio na njuškalo, a toga je bilo jako puno, prodao bih u roku tjedan dana, da najveće smeće prodajem ajde mjesec dana, ali sve bih prodao. Sve.
    Sad ovu jaknu prodajem pola godine i stalno smanjujem cijenu i nitko me još nije ni nazvao. Nema oglasnika gdje je nisam stavio.
    I prije ove jakne sam pokušao prodati 5-6 stvari i jednostavno nitko ne zove. Nema tko zvati jer se većina meni ciljanog tržišta 25-45 godina starosti, sve se iselilo. To je toliko tužna istina do koje sam došao tek zadnih mjeseci, pokušavajući prodati nešto. Nema nas. Veliki Vođa Anemični i njegova ekipa su nas uništili gore od istočnih susjeda 91.-95.

    avatar

    26.03.2023. (23:22)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Najgore tek dolazi...

    avatar

    27.03.2023. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...