Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Samo za komentiranje

    Evo, trebala su mi tri dana da mi se slegnu dojmovi od ovog koncerta. Ne znam jel problem sto se “ispali iz štiha” u ove 4 godine ili što, ali ovo niti u najmanju ruku nije bilo na nivou kao prijašnjih godina.

    Dolazak na sami koncert - izgubio se taj čar svečanosti i profesionalnosti kao i prije, kao da ste na nekom regularnom nastupu, a ne na “veličini” kakav bi trebao ovaj koncert biti.

    Ceremonija odlazaka cura - ovdje imam štošta za napisati. Inače sam netko tko je vidio mnogobrojne vaše bajke te se uvijek veselio njima, plakala sam za odlazak svake cure, iako ih nisam privatno znala, koliko se osjećala ta povezanost, iskrenost i veličina. Sto ste napravili ove godine? Od kada se prvo opraštate od predvodnica? Od cura koje su stup i institucija Zagrebačkih mažoretkinja. Od cura koje prve “upadnu u oko” od njihovog stava i garda, plesa, čak i izgleda. Do sada je svaka predvodnica dobila veći znak pažnje. Bar koju rečenicu vise. Mini “prezentaciju” o njivom putu kroz mažoretkinje. Od upisa pa do samog postanka čina i institucije PREDVODNICE. Svi dobro znamo koliko je to zahtjevno i koliko to iziskuje odricanja. Onda vi za njih 3 napravite najobičniju “oprostajku” kao i za one djevojke koje niti nisu bile u formaciji. Jako, ali jako me razočaralo to.
    Za Viki - za nju samo o promjeni prezimena.. halo??
    Za Jerko - za nju potpuno nepotreban komentar o korijenima za takvu svečanost.. ??
    Za Bulat - najiskrenije se ne sjećam jer je bilo kratko, a i bila sam u šoku od prije..

    U najmanju ruku razočaravajuće.

    Bajka kao bajka - imali ste vi i boljih. Najiskrenije kažem. Kao da je sve “zbrda zdola”

    avatar

    22.03.2023. (14:50)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Morali smo podijeliti 21 medaljicu zbog 4 godine koliko nismo imali koncerte. Sve skupa je trajalo preko 30 minuta. Puno predugo. Zbog toga nažalost morali smo rezati neke stvari.

    Htjeli smo napraviti i video projekciju za predvodnice. Nažalost u Studentskom centru to nije bilo moguće. Trudili smo se dva sata da nekako postavimo opramu ali nije bilo moguće.

    Zagrebačke mažoretkinje su jedina institucija koja radi oproštaljke. To košta, to iziskuje i vrijeme i trud. Nitko drugi to ne radi. I nadam se da su djevojke na tome zahvalne.

    avatar

    23.03.2023. (02:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...