Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lilianke

    ovo

    avatar

    16.11.2022. (00:58)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Samo je mijena stalna. Znaš kako sam bila ozbiljna mesožderka i svađala se s vegetarijancima po blogu. Stiglo je vrijeme u kojem moj organizam govori minimalno mesa.

    Ovo s dva obroka u danu mi sasvim odgovara. Takve su i moje potrebe.

    Problem je što imamo previše hrane i što nam je dostupna pa je nesvjesno trpamo u prolazu.
    Ne sjećam se kad sam zadnji put osjetila ozbiljnu glad!

    avatar

    16.11.2022. (18:04)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Jučer sam pregledavala slike s koncerta. Naravno kako je sve slikano u horizontalnom položaju!
    E sad, slike sam objavila direktno iz galerije kakve jesu!

    Trebam lagani kao perce način da ih okrenem, a da se pri tome ne mučim! :))

    Bilo bi baš strašno da sam Stinga okačila naopačke! :)))

    avatar

    17.11.2022. (06:58)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Y, to o mijeni je toliko točno da mi pomalo već ide na živce :)))) (osim kad je nešto nedobro, pa iščekujem i priželjkujem mijenu...eh)

    Glede videa o jedenju, meni se zakvačilo ono o 'pipanju' hrane.. o 'ispipavanju' (on dira hranu, ali to zapravo nije potrebno obaviti tjelesn, rukama, možeš i svojim bićem ko takvim :D) hrane prije nego krenemo jesti. Da ustanovimo jel ta hrana toga dana primjerena za nas! Oh, konačno je to netko naglas izustio! Danas nam nešto pomaže, a sutra nam isto čak možda i škodi, koliko je to točno!!

    Moja probava je bezobrazno točna preslika mojih psihičkoemotivnih stanja, pa je .... vrlo precizna. Pa sve jako varira. Ja sam osoba od slatkog, i to je kao problem, jer se stalno zakiseljujem.....al o tom potom....

    Slažem se,hrane je zapravo previše, odnosno,i na tom polju smo nafutrani idejom o tome koliko treba jesti i sl., ugl. činimo to automatski. Ručamo (npr.) jer je vrijeme ručku, a ne jer nam je tijelo gladno. I tako sve činimo, jer je ispravno, jer se to tako radi, jer se to tada radi. A što je s nama kao jedinstvenim individuama, u našim jedinstvenim životima!? :)

    avatar

    17.11.2022. (09:06)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Y, ne budi lijena i pročitaj SVE moje komentare vezane uz postavljenje slika. :)))) Ne samo onaj zadnji sa rečenicom 'ikona za postavljanje slika se nalazi u blog editoru' :)))))

    Ukratko; slike ne možeš zajedničkim snagama, lako ko perce, okretati. Moraš jednu po jednu, i svaku spremiti (save-ati) ispravno okrenutu.

    Ali, ne bi Stingu smetalo da visi naglavce :)))

    Ako dva put obradiš sliku u bilo kojem defoltnom programčiću/aplikaciji za slike, na makojem uređaju, i tamo ih izokrećeš, poizrežeš, pofarbaš da su bolje i ljepše,zadaš im veličinu itd..., već treći put bit će to LAKO! To stvano i nije teško, nego čisto veselje. :***

    Bravo za novotariju!!
    :)
    Pozdravljam svaki napor da se unaprijedimo i mijenjamo na bolje.

    avatar

    17.11.2022. (09:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...