Komentari

betel.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • vilimstvor

    nedavno sam iznio teoriju da je rusko povlačenje posljedica pregovora s SAD-om,
    mrzim stalno biti u pravu, al kaj da delam??

    Rusija i SAD vode tajne pregovore u Ankari
    Moskvu navodno na pregovorima predstavlja glavni špijun zemlje direktor ruske vanjske obavještajne službe Sergej Nariškin.
    U ruskim medijima postoje izvještaji o tajnim američko-ruskim pregovorima kojima je domaćin Turska. Kremlj nije želio niti potvrditi niti demantirati tvrdnju.
    Neprijavljeni sastanak navodno se održava u ponedjeljak u glavnom gradu Turske Ankari, izvijestio je poslovni dnevnik Kommersant. Njegov izvor rekao je da Moskvu predstavlja Sergej Nariškin, direktor ruske vanjske obavještajne službe (SVR), ali nije želio ponuditi nikakve druge detalje, rekao je list.
    Na pitanje o navodnim pregovorima, glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je: "Ne mogu to ni potvrditi ni demantirati."
    Ranije ovog mjeseca, zapadni mediji izvijestili su da su najviši ruski i američki dužnosnici bili uključeni u neprijavljene kontakte. Prema Wall Street Journalu, američki savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan angažiran je s Yuryjem Ushakovom, višim pomoćnikom za vanjsku politiku predsjednika Vladimira Putina, te s Nikolayem Patrushevim, Sullivanovim kolegom u ruskoj vladi.

    avatar

    15.11.2022. (06:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...