Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Natalija

    Poštovana gospođo!
    Otkad sam 2016. na portalu Jutarnjeg pročitala intervju s Vama i otkrila Vaš blog, povremeno me srce vraća na njega. A tada sam ga čitala u dahu, zapis po zapis, od početka do kraja, satima, do duboko u noć. Vaša je životna priča bolna, dirljiva i duboko ljudska. Gotovo mi se čini kao da Vas poznajem, a naročito Vašu lijepu Malenu Zvjezdicu. Nitko ne može razumjeti ono o čemu pišete, osim onih koji su to isto doživjeli. Ali svaki čovjek, prije ili kasnije, preuzme na leđa svoj životni križ. Tako sam i ja, na svoj način, smrću svoje divne majke kad sam imala samo 16 g. Iznenada je istrgnuta iz moga života. Tuga ostaje zauvijek, ali čovjek se nauči živjeti s njom. Ali paradoksalno, u tom prebolnom egzistencijalnom potresu primila sam i najveći dar svoga života – buđenje zametka vjere koji sam primila u svojoj tradicionalno katoličkoj obitelji.
    Poštujući Vaše stavove, nakon svih ovih godina u kojima ste me obogatili svojim mislima, usuđujem se napisati Vam da čvrsto vjerujem da u svojem čekanju nećete biti iznevjereni i da će jednom opet sve biti drugačije i dobro.
    U mislima s Vama.

    Natalija

    avatar

    10.10.2022. (21:09)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Hvala Natalija od srca na sjećanju moje Stele i dolasku na njen blog. Ja sam nedavno napisala jednoj drugoj mami da je meni dolazak na ovu stranicu kao da ulazim u njenu sobu gdje ona obitava u tom nekom duhovnom obliku ... gdje se sjećanja intenziviraju i onda sam posvećena samo njoj... Stela je bila jako veselo dijete i silno se veselila svom odrastanju i svemu što će u životu moći raditi samo kad naraste. To su riječi koje mi zauvijek odzvanjaju u sjećanju na nju i zato je to zauvijek i bolno. Ali to je bol koju ne želim izbjegavati, jer to Stela ne zaslužuje. Ona zaslužuje bar da je se sjećam i pričam o njoj kad već nije imala šansu proživjeti svoj život.

    avatar

    12.10.2022. (08:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...