Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tugy

    Dragi anonimci, zao mi je sto ste toliko ogorceni da pisete na blogu curama da bi se one lose osjecale, a one su prosle godine uzdignute glave nezasluzeno dignule srebrni pehar, a bile su bolje. Bez ljutnje, bez prigovora i omalovazavanja drugih timova. Trebale biste se ugledati na njih i prihvatiti svoje mjesto kao sto su to one napravile svaki put kada ne bi ostvarile zeljeni rezultat. Bile su bolje, to je nedvojbeno. Zato drage cure iz Zagreba, ostanite najbolje (ne samo zlatom, nego i svojim stavom i ponasanjem kojim pokazujete zasto ste najbolje!)!!

    avatar

    15.05.2022. (23:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Majko mila koji likovi! Ono tri godine smo drugi, dva puta nepošteno. I svejedno se nitko bunio nije, prihvatili smo ono što nije bilo pošteno, poglavito prošle godine!!! Ali ako je Zagreb prvi, e onda je smak svijeta. Onda smo mi najgori na svijetu.

    Što nije prošle godine bilo komentara?

    avatar

    16.05.2022. (16:13)    -   -   -   -  

  • Mali miš

    Umjesto da se nabacujete komentarima na blogu, bolje vam je da si skupa odete trenirati... Svim curama su prijeko potrebni kvalitetni i dobri treninzi...

    avatar

    16.05.2022. (17:54)    -   -   -   -  

  • Maja Ž.

    Drage Zagrebačke mažoretkinje,
    Od sveg vam srca čestitam na osvojenim medaljama na Državnom prvenstvu... Lijepo vas je bilo vidjeti u velikom broju sa žarom u očima za ples... Uvijek je na ovom blogu bilo teških komentara, ali neka vam oni budu vodilja da na sljedećem prvenstvu zasjate onim pravim sjajem lepih zagrebačkih puca...
    Iza svih timova je težak period korone i rekla bih da nitko nije bio u "punoj spremi" za prvenstvo. Želim vam period pun smijeha i sreće u pripremama za Europsko prvenstvo.

    avatar

    16.05.2022. (18:07)    -   -   -   -  

  • Mazoretkinja

    Ovako biti cu vrlo jasna. Znaci cure imaju zlato. NIJE NA VAMA ( roditeljima,navijačima itd...) da govorite "nisu ga zasluzile, padalo im je puno stapova, netko drugi je bio bolji" i još puno takvih gluposti. Savez ima svoje suce i ljude koji odlučuju tko je koji, ne odlučuju treneri, predvodnice niti bilo tko drugi osim sudaca koji vjerujte imaju jako težak zadatak i nije ni njima lako kad neko mora dobit broncanu ili srebrnu medalju a kamoli kada tim je ispod prvih tri pa ni ne dobije. Zato cu vas sve lijepo zamoliti budite ponosni na svoju djecu i podupirite ih u njihovom daljnjem treniranju jer samo tako im možete pomoći da postignu bolje rezultate. Hvala i lp.

    avatar

    16.05.2022. (22:06)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Upravo tako.

    Fascinantno je kako nitko prošle godine kada su neki suci radili istinske gluposti, a rezultati su bili vrlo dvojbeni, nitko se nije bunio.

    Ni riječi od Zagrebačkih mažoretkinja, uprave, tima, roditelja...

    avatar

    17.05.2022. (12:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...