Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Cijeli svijet je užasnut, konsterniran, silno zabrinut zbog ove invazije, a ti Putina koristiš kako bi izrekla nešto o pandemiji Covida. Zbilja neprimjereno, u najmanju ruku.

    avatar

    27.02.2022. (07:26)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Joj, daj, odi spat.
    Kaj ti znaš kaj sve JA mislim i osjećam?

    Kaj si ti , neka policija za korektnost?

    Ti dečko još očitto nisi dovoljno grozote doživio na osobnom nivou, da razumiješ da se u najcrnija vremena treba nekako nositi s njima, da je izrugivanje i smijeh ponekad najnužnije u najneprimjerenijim situacijama. To su, naime, iz prakse ti velim, ponekad JEDINI instrumenti preživljavanja.

    Također, želim da mi se obraćaš od sada pa nadalje uvijek sa idejom da iza riječi postoji osoba sa cijelim svojim univerzumom kojeg ti možda ne poznaješ dovoljno da daješ kritiku.

    avatar

    27.02.2022. (09:55)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Kad je nešto neprimjereno, onda je jednostavno neprimjereno, bez obzira na tvoje dramatične argumentacije iz pozicije žrtve, što je u ovom trenutku puka manipulacija. S ovim završavam komunikaciju. Konjec.

    avatar

    27.02.2022. (10:21)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Biiip! Pogrešan odgovor.

    avatar

    27.02.2022. (10:48)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    hint: prolaze JEDINO komentari puni prazumijevanja i podrške, a kad nema razumijevanja, onda vjere da postoji neka pozadina. Ostalo navlačenje oko riječi me ne zanima. Ili mi budi frend, ili nemoj biti tu.

    avatar

    27.02.2022. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...