Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Prolaznik

    Sretan rodjendan zvjezdice malena

    avatar

    04.02.2022. (23:59)    -   -   -   -  

  • Marija

    U mislima s Vama.

    avatar

    06.02.2022. (22:03)    -   -   -   -  

  • Iva

    U mislima ste... Obje.. ❤

    avatar

    13.02.2022. (22:48)    -   -   -   -  

  • Dora

    Mislim na Vas i Tinu. ❤️

    avatar

    21.06.2022. (13:58)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    hvala svima

    avatar

    21.06.2022. (14:02)    -   -   -   -  

  • Ž

    Draga gđo Sandra, prije svega iskreno saucesce Vama i Vasoj Tini. Rijeci utjehe ne postoje, vrijeme ne lijeci rane, ljudi se zbilja samo nekako "nauce" sa istima zivjeti. Stavljam nauce pod navodnike, jer ni sama nisam sigurna u to. Jel' stvar navike, jel' vec neka otupjelost, jel' zivot zbilja mora biti takav..?
    Pojavim se ovdje ponekad, citam, rasplacem se... S obzirom da vjernik nisam, ne pomolim se, ali pomislim na Vas i divim se sto sve ove godine tako stojecki sve podnosite, barem na van, vjerujem da je u cetiri zida cesto drugacija prica..
    Tinu znam, Tina je nekih mojih godina.. Divim joj se. Divim se svakom njenom osmjehu kada bih je, ima sad vec tome, nekad srela na kvartu. Divim se sto tako hrabro curka koraca ovim svijetom i ne da se, iako joj je previse oduzeto.. Samo odjednom, bez upozorenja, bez objasnjenja.
    Nikada necu reci da mogu zamisliti sto prolazite, jer iako sam bez upozorenja ostala i bez oca i bez majke, ne zelim to usporedivati i vjerujem da ne mogu, sa boli nakom gubitka djeteta. Mogu samo reci da sam ja svoju istinsku bol, onu za koju nisam bila svjesna da postoji, osjetila gubitkom majke. I iako ulazim u 10.mj pakla, samoce i tuge..i dalje ne kad ne znam kako, pitam se zasto, vrtim se u krug,.. I tako ce mi biti dok sam ziva. Znam da ce i Vama.
    Zelim Vam i dalje snage i hrabrosti da koracate ovom "kuglom zla" te da iz iste i dalje crpite sto je vise moguce dobroga i pozitovnoga, koliko god nekada bilo tesko. Drzite se obje, jedna uz drugu.. A Vasi andeli Vas mozda zbilja od nekud gledaju i cubaju te Vam daju tu istu snagu.. Ta misao je jedina koja, nas ostavljene, moze drzati...

    avatar

    08.08.2022. (20:01)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Hvala Ž. na javljanju....
    ...mada znam da ima zla i previše u svim našim životima ipak ne mislim da hodamo "kuglom zla". Svatko od nas se kad tad suoči s gubitkom i teškim danima.. ali ipak je život vrijedan življenja.. samo je jedan i neponovljiv. Oni koji ga imaju sreće proživjeti trebali bi biti jako zahvalni za svaki dan koji svane jer je to još jedna prilika za sreću..
    Ne uzimati ništa i nikoga - zdravo za gotovo - .. ne zanemarivati svoje voljene koji su nam još u životu, a sjećati se s ljubavlju i blagošću onih koji su nas prerano napustili. Tuga za njima nikad ne prestaje, samo poprimi drugačiji oblik..
    Ja ću dok živim žaliti za Stelinim životom .. jer je rođena da ga proživi, ali i uživati u Tini i njenom svakom koraku koji napravi. Tebi također želim sreću u životu, koja će sigurno doći, a želim i da imaš podršku kad nastupe teški dani.

    avatar

    09.08.2022. (22:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...