Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bergaz

    Opa! Baš si se potrudio!
    Bilo bi vrijedno sve to (scroll-vertikalu) razvući na jednu izložbu u, pregledniju, horizontalu!

    Aachenski primjer izdizanja djelića skrivenog potočnog vodotoka koji, kao što se vidi - nije jedini u Europi, mogao bi se bez nekog silnog investiranja ostvariti i u Zagrebu, samo da je malo više vizije (i manje odljeva love zbog korupcije!). To bi bilo vrlo jednostavno provesti uzduž ionako atraktivne Tkalče koja je, primjereno, prije nosila ime Potok.

    avatar

    18.01.2022. (12:35)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Bergaz: O, dalo bi se svašta napraviti sa tim materijalom, i ovako samim za sebe (samo potok Kraljevec), a i kad se svi potoci zajedno pogledaju zajedno ..... čini mi se da ti potoci nikad nisu bili zanimljiviji ljudima i da sve više postaju "atrakcija" umjesto smetnje.

    A ovo sa izdizanjem potoka - da, Tkalča je najbolji primjer središta grada sa svojim potokom Medveščakom, a pogotovo jer je cijela ta ulica sama po sebi već postala turistička atrakcija. No, mene baš na taj način zanimaju trešnjevački potoci kao ne-turističke lokacije, gdje bi te naše oznake vodotoka i ploče sa zanimljivim podacima služile svima nama "lokalcima" ... jer i tu rijetko tko zna gdje što i kako teče.

    avatar

    19.01.2022. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...