Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lilianke

    123456789

    avatar

    26.12.2021. (21:56)    -   -   -   -  

  • Litterula

    To je hrana koju bi životinjama u zoološkom vrtu tako ionako podijelili, a životinje su, usput rečeno, zatvorene u nastambama i ne mogu same potražiti hranu.
    A beskućnika će bojim se biti sve više, a i beskrupuloznih gramzljivih bogataša koji ne znaju kaj bi s novcem pa si svake godine kupuju nove jahte. I lete na izlet u svemir!

    avatar

    27.12.2021. (15:33)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @litterula, jasno, moglo bi se sad u raspravu o moralnoj ispravnosti postojanja zooloških vrtova i sve to, ne želim u ovom postu uopće se osvrtati na to.....jasno da je životinjska hrana poklon, inaravno da nisam mislila da to sijeno i šta već trebaju radije podijeliti na Sv.Duhu, ništa takvo , (iako je u tv prilogu o zoo-u jasno vidljivo da je hrana u paketima 'poklonima', i jasno je rečeno da su živine proslavile Božić, što meni zvuči blasfemično, i bekrajno glupo i besmisleno, a naročito me štrajfnulo jer sam neposredno prije vidjela ovaj prvi članak)

    Radije mislim si da zapravo ne postoji volja, i oni koji imaju većinu love i vuku konce naših egzistencija na Planeti to jedini mogu riješiti. Pa mi je jako razvidno da uopće nisu zainteresirani i ne rade u smjeru općeljudske koristi, što se neki u nadi samouvjeravaju, (da sve nije tako crno). Njih koji na silu vode svijet briga jedino za njihovu zaradu i zaradu na zaradu., kao glavni produkt njihove moći.

    avatar

    27.12.2021. (22:32)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Tako je, slažem se s tobom. To što izvode u zoološkim vrtovima to su gluparije, igrarije za djecu.
    A po mom mišljenju glavni problem ljudskog društva je u tome što omogućava pojedincima da raspolažu ogromnim svotama novca. Npr. da neki momak koji natjerava loptu po nekakvom igralištu zarađuje milijune, ili neki momak smisli neku kompjutersku aplikaciju i zarađuje milijune itd itd itd

    avatar

    28.12.2021. (08:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...