Komentari

marcelloncaric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • StoryBook

    *

    avatar

    25.08.2021. (14:57)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Baš odlaze … svemu dodje kraj ..
    Inače, problem kod bubnjanja s 8 banki: Kondicija i … motorika …

    avatar

    27.08.2021. (03:06)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    Watts nije imal problema s tim. Činjenica jest da je odsviral sve te mnogobrojne koncerte Stonsa a vjerojatno bi i ovaj najavljen u Americi da je poživil, na njega se i čekalo i zbog njegove je bolesti odgođen. Odsviral je i sve albume, nije iza njega stajal backup bubnjar. Watts je bubnjar u službi benda i pjesme a ne samodopadno mlataralo kojem je cilj isticati sebe i pritom zaklati i pjesmu i performans ostatka ekipe. Naravno da je ekonomiziral ali to rade svi mudri iskusni bubnjari pa i najveći iz jazz branše.

    avatar

    27.08.2021. (14:09)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Mislil sam na Ringa (81).
    A u toj dobi je svako malo „novi feeling“ i drukčiji. Danas jesi, sutra nisi …

    avatar

    27.08.2021. (15:12)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    Ringo svako malo s nekim poznatim zasvira. Nema on problema s tim isto ko Keith s gitarom, Jagger s glasom itd. Godine tu više ne igraju ulogu, jedino ih može sje .. neka zajebanija bolest ili Alchajmer. Ili ko Claptona gluhoća uz neuropatiju, makar i on još svira

    avatar

    27.08.2021. (16:36)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Jagger nikad zaprav nije imal glasa za pjevača. U tome je fora i provokativna originalnost Stonesa. Za frontmana metnut lika s rasštimanim glasom kaj fula tonove … ;))
    Bil je na YouTube video gdi su maknuli špure s muzikom, nemrem više nać. To ne znači da ne kuzi muziku, al pjevat ne zna. Al i to treba moć - s tim postat zvijezda …

    avatar

    27.08.2021. (19:57)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    A čuj, ja sam nekad sa (mekanim špičastim) kistom znal zvleć kruznicu ko da si je delal sa šestarom. To ruka praktički stoji u zraku i linija registrira svaki drhtaj. Danas više nemrem. To kaj više ne mreš, prikriješ da niko ne primijeti i ne upuštaš se to pokazivat … ;))
    Ja znam da nisam isti ko sa zwanzig, znaju i oni i osjete … ;))

    avatar

    27.08.2021. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...