Komentari

bergaz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • luki2

  Zgodno! Pozdrav!

  avatar

  12.06.2021. (02:37)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Hvala ti, Luki...

  Za ovaj kratak isječak iz života, lako moguće dosadan za mnoge današnje pratitelje i "pratitelje" društvenih mreža, inspirirala me rečenica iz knjige koju upravo čitam (citiram):
  "Čini se da mislimo kako je tišina znak slabosti. Da je zanemarivanje ravno smrti (a za ego to i jest istina). I zato pričamo, pričamo, pričamo kao da nam život ovisi o tome."

  Negdje "u pozadini" vjerojatno me (po)škaklja(la) i poznata sentenca iz kultnog filma "Dim" s Harveyjem Keitelom i Williamom Hurtom (sugeriram poslušati tih 11 sekundi).

  Toliko...

  avatar

  12.06.2021. (09:34)    -   -   -   -  

 • Smoki

  Nemam potrebu i ne pričam puno. Pristojan sam i pažljivo ih slušam, ali ljudima nisam zanimljiv, vjerojatno misle i da sam mentalno ograničen. Tako da mislim, ne pričati ipak nije dobra osobina.

  avatar

  14.06.2021. (12:48)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Jedno je, Smoki, nemati "potrebu", kako kažeš, a sasvim je drugo nemati što za reći kad za to dođe vrijeme i prilika...
  Ima neke mudrosti u tome kada i kako se uključiti u spiku, a pričati zbog pričanja (da me se čuje pod svaku cijenu - nekad se to nazivalo "larpurlartizmom") često naginje pumpanju govornikovog ega.
  Poanta "svega gornjega" je - katkada treba stišati ton, potegnuti "ručnu", umiriti se.... ma kako bio/postao/ostao "nepopularan"!

  avatar

  14.06.2021. (15:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...