Komentari

potok.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • tignarius

  odlična! i jezgrovita

  avatar

  13.01.2021. (17:57)    -   -   -   -  

 • Umprofor

  Što pišeš gluparije na jednako glupom blogu ovog koji je tu komentira poviše mene? Svoj primitivizam širi u svom uskom krugu a ne jebi javnost. Živila eutanazija i pravo na izbor nabijen popove.

  avatar

  17.01.2021. (08:23)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Ump, tvoja naprednost nije ništa novo, poznati su planina Tajget u starij Grčkoj, eutanazija i pokusi na ljudima u nacionalsocijalizmu, razne cenzure u svim vremenima, a vrhunac je današnje proglašavanje govorom mržnje svakog mišljenja koje se ne uklapa u hedonističkio shvaćanje života. Čuješ li ti sebe, koje prštenje netrpeljvosti!!!!

  avatar

  17.01.2021. (09:18)    -   -   -   -  

 • Ilegalac

  Kolega umproforac podrška! Interesantno kako ovi koji zagovaraju katolibaniju optužuju druge za "netoleranciju" mi hedonisti ćemo i dalje prakticirati naš hedonizam i to nam nitko neće zabrani. A kad se opet (nadajmo se) vrati naš divan socijalizam poštenoj inteligenciji će opet biti dobro! Zdravo svima!

  avatar

  17.01.2021. (12:53)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Nitko vas ni na što ne može prisiliti ali ni nas (npr liječnike) da sudjeluju u ubojstvima nevine djece koja se ne mogu braniti.
  Tolerancija je podnošenje a ne usvajanje drugačijeg mišljenja i razgovor bez vrijeđanja od kojega se uvijek ograđujem, a, koje je očito vaš stil.

  avatar

  18.01.2021. (15:25)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  "Poštena inteligencija"!:):):)

  avatar

  18.01.2021. (15:32)    -   -   -   -  

 • psihijatar

  Ovi odgovori na komentare mladih nadobudnih hedonista su ozbijan znak psihičkih bolesti. Kao i vjerovanje da život počinje začećem. Ako ste vi liječnica onda se s punim pravom pitam gdje ste to vi i koje godine studirali medicinu, pošto pametan svijet vjeruje u znanost a primitivci koji su u srednjem vijeku u popove i crkvu. Pobačaj je pravo ženske osobe djevojke i /ili žene i ne tiče se apsolutno nikoga a liječnički priziv savjesti ne može biti izgovor za ne udovoljavanje tom zahtjevu i to je dobro, a teko će i ostati. A svima koji boluju od ozbiljnih dijagnoza zbog kojih nisu u stanju razlikovati svoju bujnu maštu i gluposti od stvarnosti te umišljaju da imaju pravo određivati ženama što će raditi sa svojim tijelom i onim što je u njoj preporučam da preko svog liječnika opće prakse izvade uputnicu za psihijatra i njemu iznesu svoje stavove. Moguće dijagnoze osim primitivizma su i disocijativni poremećaj,bipolarni poremećaj, granični poremaćaj ličnosti, fantazije i fiks ideje no to tek treba utvrditi pregledom u nekoj od naših klinika.

  avatar

  18.01.2021. (22:05)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  !?:-)

  avatar

  19.01.2021. (16:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...