Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ?

    Zasto vam je blog postao tak dosadan uvijek vrtite jedno te iste priče o razvodnicama i predvodnicama godinama već, čak mi je zanimljivije čitat o zanimljivostima o gradu, nego gledati slike očajne kvalitete i dosadne priče koje uvijek vrtite u krug svakih godinu dana.

    avatar

    06.12.2020. (18:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Čudim se ovome što ste napisali. Blog godišnje ima oko 100 objava. U njima ima 11 rubrika.

    U rubrikama "Fun facts" i "Kako rade Zagrebačke mažoretkinje" više istinski nemamo o čemu pisati, doslovce smo sve icrpili. U svakoj od njih imamo oko 100 tema, tako da se nakon jedne godine teme ponavljaju i pritom nadopunjavaju i mijenjaju novim podacima.

    Imamo dvije opcije: ili da ih predstanemo pisati ili da ih ponavljamo (za nove članove, za one koji nisu pročitali, za one koje interesiraju update podataka).

    No, sve ostale rubrike se ne ponavljaju. Iako će prije ili kasnije i one morati u "reprint". Naime, čak ni Zagreb nema neograničeni fond tema i zanimljivosti o sebi.

    Slike su "očajne" kvalitete. Puno pretjerujete. I Žac i drugi se jako trude da zabilježe događaje Zagrebačkih mažoretkinja. Na to se troše stotine sati svake godine. Mislim da to treba repektirati.

    avatar

    07.12.2020. (08:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...