Komentari

izzy-dop.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tim MDGA

    Sjajn i iscrpan osvrt na problematicnu temu s kojom se nazlost i dalje susrecemo. Najvise mi se svida kako ste se osvrnuli i na temu greenwashinga. Samo tako nastavite! :)

    avatar

    13.10.2020. (15:37)    -   -   -   -  

  • makeAdifference

    Odličan osvrt. Nadam se da će potaknuti još ljudi da pogledaju film i postanu svjesni moći i djelovanja velikih korporacija. Kao što ste spomenuli, nažalost kupci nisu svjesni svoje snage. Ovaj film pokazat će im da i oni sami mogu ujecati na poduzeća da promjene način svojeg poslovanja i smanje negativan utjecan na ljudske živote i okoliš.

    avatar

    13.10.2020. (18:21)    -   -   -   -  

  • Tim Odgovorno Društvo

    Jako dobar sažetak tema obrađenih u filmu, slažemo se s Vama sa prvobitnom odgovornosti samog kupca, no naravno da i tu nailazimo na neetičnost organizacija koje dijele samo parcijalne informacije o proizvodima i njihovom procesu proizvodnje. Također "greenwashing" je opasnost sve više prisituna u današnjom marketingu zbog sve veće potrebe za "zelenim" imidžom. Nažalost je i to u nekim situacijama samo alat za pozivanje na društvenu odgovornost kupca gdje se ispravne želje i namjere manipuliraju te još više narušava odnos marke i kupca, te same okoline.

    Pozivamo Vas i na Naš blog, te da podijelimo mišljenja.
    Lijep pozdrav,
    Tim Odgovorno Društvo

    avatar

    14.10.2020. (20:12)    -   -   -   -  

  • Drustveno odgovorna ekipa

    Detaljan i poduži tekst osvrta na jednu jako interesantnu i problematičnu temu u današnjem svijetu.Osvrt je kvalitetan,za svaku pohvalu i ovim komentarom Vas potičemo da i dalje nastavite s ovakvim radom.

    avatar

    15.10.2020. (10:21)    -   -   -   -  

  • Tim SOS

    Jako zanimljiv kritički osvrt. Samo tako nastavite!

    avatar

    15.10.2020. (13:21)    -   -   -   -  

  • TIM 4K

    Odličan osvrt na interesantnu i aktualnu temu koja se prikazuje u filmu. Slažem se sa vašim mišljenjem da ukoliko želimo promijeniti neetično ponašanje pojedinih korporacija na tržištu, moramo raditi na edukaciji i osvješćivanju pojedinaca (kupaca) na njihovu snagu odnosno utjecaj na način poslovanja korporacija.

    avatar

    21.10.2020. (14:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...