Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozdrav svima iz Posedarja

    avatar

    21.06.2020. (14:16)    -   -   -   -  

  • Ljutiti

    Poštovani predsjedniče HMSa,

    hvalite se stručnim stožerima koje imate na nivou Saveza i onda odobrite da nam djevojke sudjeluju na događanju za koje je bilo više nego očito da će se pretvoriti u fijasko i da će biti oboljelih. Ugrozili ste nam djecu, a toliko se hvalite svojom stručnošću. Hoćete li sada preuzeti odgovornost ako je zaražena i neka od naših djevojaka??? Ili će se ipak svaliti sva odgovornost na gđu Vitlov koja je samo radila sve što ste joj Vi rekli. Sramite se!!!

    avatar

    22.06.2020. (12:17)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    1. Ovo nije blog HMS-a nego Zagrebackih mazotetkinja.

    2. HMS nije odibrio niti motivirao nikakav projekt gospodje Vitlov. Cak stovise niti zna da je proveden ikakav projekt gospodje Vitlov.

    3. HMS je uveo mjere i proveo konkretne aktivnisti, a upravo zato i je prebacio sve svoje projekte sa travnja, svibnja i lipnja na rujan i kasnije. HMS nema ni jedan jedini projekt prije rujna.

    Dakle Vas napad je krajnje naprimjeren i na pogresnoj adresi.

    avatar

    22.06.2020. (17:07)    -   -   -   -  

  • Ljutiti

    Nisam niti očekivao drugačiji odgovor. Ne glumite sada. Svi znamo da je HMS = Zagrebačke mažoretkinje i da se gđa Vitlov nikada nebi usudila napraviti nešto bez Vašeg odobrenja. Ovo se događa kada je novac na prvom mjestu.

    avatar

    23.06.2020. (15:13)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Baš govorite gluposti.

    HMS nisu Zagrebačke mažoretkinje. I te kako se mene preglasa u HMS-u, Upravni odbor donosi svaku odluku pa i onu najmanju, beznačajnu, glasanjem. Skupština one veće.

    Gospođa Vitlov nema sa nama nikakve veze, niti nas pita za svoje poteze, niti se konzultira oko istih. Kao niti jedan drugi tim u Hrvatskoj.

    Glede nastupa u Zadru nisam ni znao da će tamo nastupati, niti da su nastupale dok niste Vi ovo napisali.

    Nemam ni najmanje ideje jesu li oni za taj nastup primili novac ili ne, tako da je notorni nonsens govoriti da je novac presudan za tako što.

    avatar

    07.07.2020. (09:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...