Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Post

    Kako to da "nema" posta danas?

    avatar

    03.03.2020. (23:48)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ima ga.

    avatar

    04.03.2020. (00:32)    -   -   -   -  

  • Post

    Aa pardon, pojavio se malo kasnije. Moje isprike.

    avatar

    04.03.2020. (07:31)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma sve OK. Bio je kasnije nego inače, jer sam danas imao stvarno puno posla.

    avatar

    04.03.2020. (09:18)    -   -   -   -  

  • Bina

    Kako su prošle klasifikacije s2,s1b? Ima li novih nada za s1a, kolko če cura bit prebačeno u s1a

    avatar

    04.03.2020. (11:29)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    O da, ima jako dobrih cura. Ali istinski dobrih!

    avatar

    04.03.2020. (12:35)    -   -   -   -  

  • .......

    Koliko ih planirate prebacit u s1a

    avatar

    04.03.2020. (16:40)    -   -   -   -  

  • Klasifikacije

    A kako se pokazao pocetnicki Juniorski 3j i 3p na klasifikacijama?

    avatar

    04.03.2020. (17:01)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    .....:
    Zašto je to bitno?

    Klasifikacije:
    Budem napisao o klasifikacijama u postu idući utorak.

    avatar

    05.03.2020. (00:39)    -   -   -   -  

  • Sram

    Kakvu poruku ste mislili poslati gin tonik treningom? Mora da ste ponosni na sebe i svoj uradak. A bogme i roditelji ciju djecu alkoholizirate za vrijeme njihove ajmo rec sportske aktivnosti, a potom se time i javno hvalite preko drustvenih mreza. Vidjeh to mene je bilo sram... Nadam se da je vas, upravu te predvodnicu i sve koji vas vode isto tako sram. Bar malo jer ovo je... Nemam riječi....
    Lp,

    avatar

    06.03.2020. (13:17)    -   -   -   -  

  • Svasta

    Evo javljam se kao roditelj kojeg bi trebalo biti sram ....ma o cemu vi pricate ne vidim nista lose u tome jer 90 posto cura nije popilo ni casicu a g.Alen nebi dao curama koje nisu punoljetne da piju ako su se i pocastile ako je i tih 10 posto cura popilo casicu pa nisu popile cijelu flasu stvarno! Pametne su one ..

    avatar

    06.03.2020. (15:22)    -   -   -   -  

  • Sram

    Aha, dakle ovih 90% cura su nebitne i nisu zaslužile dobiti nešto na treningu vec je samo 10 % cura dostojan organiziranog treninga, odnosno trening je bio za njih. Isto koliko ja znamm S1A i sve ostale sastave kao tim cini 100% cura, a ne 10,20,30....Ko da na dječjem rodendanu donesete slatkiše i samo slavljenik i najbolji prijatelj mogu jest, a ostali nek gledaju.
    Sve bolje od boljeg....

    avatar

    06.03.2020. (15:38)    -   -   -   -  

  • Svasta

    Vi ocito niste shvatili moju poruku.Nisam rekla da je 90 posto cura nebitno a ostalih10 bitno. Vec sam htjela reci da su cure same odlucile ko ce popit casicu a koje nece .

    avatar

    06.03.2020. (15:46)    -   -   -   -  

  • Živjeli

    O Bože dragi dajte pustite cure na miru i ne stvarajte tenzije. I šta ako se malo popilo, opustite se. Uživajte u životu. Život je lijep. P. S. Nazdravite, vikend je ;)

    avatar

    06.03.2020. (15:52)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Sram:
    Dajte mi se skinite sa grbače. Sve što radimo, pa i te tematske srijede, su tu da budu motivacija curama.

    Na tom treningu je bio

    20 virgin mohita BEZ I KAPLJICE ALKOHOLA
    7 gin tonika u kojima je bilo cijelih 0,3 dl alkohola po svakom i to su pile isključivo punoljetne osobe.

    Jel vidite kolko nemate pojma i glavno da PROVALITE jer eto TREBA KRITIZIRATI jer je KRITIZIRANJE SAMO SEBI SVRHOM. Mogli ste pitati!!!!! A ne popljuvat dobru inicijativu. Da ste pitali znali bi da je to bio koktel dan, i da su cure mogle birati hoće li bezalkoholni virgin koktel (mohito) ili gin tonik (sa malo alkohola). Dakle Dežurna Dužebrižnice, nije 90% djevojaka bilo diskriminirano, nisu one bile zakinute i ne niste u pravu. Kao i obično samo ste PRETPOSTAVILI. Naš dosadašnji beprijekoran rad nije dovoljan dokaz da pazimo na svaki detalj, inicijativa tematskih dana nije super stvar, nego treba čekati u rovu da mi eventualno negdje pogriješimo pa da nam skočite za vrat. Ne brinite, nećemo. Nemojte biti u niskom startu!

    Se crvenite sad? Ako ne onda to najbolje govorio o vama i vašem moralu.

    Čujte, ajde se vi brinte za svoj prag, za svoju kuću, ako već imate tu potrebu špijunirati i kritizirati, dajte ko sve "zabrinut" Hrvatice bude na prozoru pa gledajte tko je kada i sa kime došao, jel se netko u ulici napio, ima li tko novu curu, ljubvnicu, jel tko trudan, svađa li se tko s kime i slične važne teme prosječnog hrvatskog čovjeka. A nas ostavite na miru!

    avatar

    06.03.2020. (16:08)    -   -   -   -  

  • Sram

    Iskreno, ne sramim se. Osobe koje vas prate na drustvenim mrezama uz videne slike nemaju vase pozadinsko promišljeno objašnjenje dogadaja. Tako da ste u svakom slucaju napravili sebi losu reklamu spram roditelja u svim dobnim granicama ali i ljudima koji prate vas rad. .. Jer ste objavili samo da je gin tonik trening. Dakle trening+alkohol. To je doviljno. Razmislite malo o tome i živjeli za pocetak vikenda.
    P. S. Ne morate se trudit davat velika objašnjenja da vasa bude zadnja jer se samo vrtite u krug. Mozda da koji put neki komentar na blogu shvatite kao konstruktivnu kritiku nebi bilo lose. Evo, sad ste ih dobili vec 2.
    Lp,

    avatar

    06.03.2020. (17:40)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Vikend? Što je to? Jel to šesti i sedmi dan u tjednu koji ljudi iz nekog (meni nepoznatog) razloga drugačije zovu od ostalih pet dana u tjednu? Ili se oni drugačije zovu zato jer tada imam više posla nego ostalim danima u tjednu?

    Nije poanta ukazati na to da je povjerenica za internet trebala napisati "koktel dan" umjesto "gin tonic dan", nego način na koji ste to napisali. A napisali ste u stilu da je to sramota koja vapi do neba i dokaz našeg krajnjeg neprofesionalizma i nemoralnosti. Čudno, taj neprofesionalizam i nemoralnost drži tim na vrhu Europe već 26 godina i stvorio je tisuće prekrasne djece koji su postali vrijedni članovi društva, sveučilišni profesori, odvjetnici, direktori...

    Kao što rekoh sigurno netko u ulici ima ljubavnicu ili se napio. Nije li vam to interesantnije? Pa možete sa susjedama o tome u beskraj...

    Iskreno, imao sam užasno težak i naporan tjedan u kojem sam radio dan i noć, čeka me još teži vikend u kojem ću raditi dan i noć. Ajde, molim vas, dajte se ipak malo bavite ovima iz ulice, a mene ostavite na miru. Unaprijed hvala.

    P.S.
    U timu su većinom punoljetne osobe kojima gin tonic nije problem. A oni maloljetni koji su tamo nazočni svakodnevno su okruženi alkoholom, kod kuće, na televiziji, u susjedstvu... I neće radi toga postati alkoholičari. Kao što nisu ni generacije prije njih. No, zato stavljanje pod stakelno zvono može od njih napraviti emotivne biljkice koje će sa roditeljima ostati do 50.

    avatar

    06.03.2020. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...