Još je bolje ga imati, a ne paliti. To bi sada moglo zvučati glupo. I zvuči. Haha. Za neke uvijek još izazov. Može se to analogno i prebaciti na druga područja života. Imati gomilu čokoladu doma, a ne taknuti je. I još bolje, ne imati volju za njome. A u trenucima volje, svijesno uživati i guštati, a ne halapljivo, sa mjerom i dostojanstveno. Tako je dobro i biti u mogućnosti gledati TV, ali sa distance. Nije baš i sve loše što se prikazuje na TV-u. Može poslužiti i kao neka vrsta samokontrole. Promatrat sebe dok gledaš TV. Dosta toga se da saznati. U kojem si stanju i o osobnom napretku.
25.11.2019. (11:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ima nešto u tome... Večeras ću napraviti jedan pokus: iako mi se još od jučer hladi jedan odličan craft u frižideru koji je bio namjenjen za večeras uz pizzu od ručka, pustit ću ga nek se hladi do sutra. Ne treba si čovjek baš stalno ići niz dlaku.
28.11.2019. (18:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eli
Još je bolje ga imati, a ne paliti.
To bi sada moglo zvučati glupo. I zvuči. Haha.
Za neke uvijek još izazov.
Može se to analogno i prebaciti na druga područja života.
Imati gomilu čokoladu doma, a ne taknuti je.
I još bolje, ne imati volju za njome.
A u trenucima volje, svijesno uživati i guštati, a ne halapljivo, sa mjerom i dostojanstveno.
Tako je dobro i biti u mogućnosti gledati TV, ali sa distance.
Nije baš i sve loše što se prikazuje na TV-u.
Može poslužiti i kao neka vrsta samokontrole.
Promatrat sebe dok gledaš TV. Dosta toga se da saznati. U kojem si stanju i o osobnom napretku.
25.11.2019. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
The Art Of Being Yourself
Ima nešto u tome... Večeras ću napraviti jedan pokus: iako mi se još od jučer hladi jedan odličan craft u frižideru koji je bio namjenjen za večeras uz pizzu od ručka, pustit ću ga nek se hladi do sutra. Ne treba si čovjek baš stalno ići niz dlaku.
28.11.2019. (18:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
The Art Of Being Yourself
Pokus je dobro prošao. Danas ću ga ponoviti.
29.11.2019. (09:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...