Komentari

marivall01.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Divlje srce

    Dobar dan!
    Silno me razveselio tvoj komentar na anketi, jer zaista rijetko tko komentira suštinu problema u školstvu, čega si se ovlaš dotakla.
    Još rjeđe vidim da itko komentira kako se forsiranjem visokog obrazovanja u Hrvatskoj u manje od 20 godina uspjelo uništiti i obezvrijediti kolovanje vrlo bitnog zanatskog kadra.

    avatar

    24.11.2019. (16:02)    -   -   -   -  

  • marival11

    Nekad imam osjećaj da je gotovo sve u ovoj zemlji postavljeno naopako. Moglo bi svima biti puno bolje. Bez obzira što je izuzetno važno da imamo kvalitetno školstvo, zdravstvo... realni sektor je taj koji mora stvarati za zadovoljiti nerealno velike apetite političara od najmanje lokalne sredine do državnog nivoa, javnih i državnih službenika. Novca doista sada ima više, ali nikako da se rasporedi tako da većina može živjeti životom dostojnim čovjeka.

    avatar

    24.11.2019. (20:08)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Gledam ove političare i "društvenu kremu" na sve strane kako lažu.
    Moraju lagati, jednako kako i "običan svijet" laže i maže jer ili "imaju djecu" ili su nečim ucijenjeni ili su nečim sluđeni.
    Kada se jednom uđe u igličastu igru, iz nje se veoma teško ili nikako ne izlazi.
    Moja iskustva su takva da me nitko neće uvjeriti kako moram, trebam šutjeti i gledati svoja posla, jer odlično znam što su mi posla, a to nije samo lijepo izgledati, odraditi radno vrijeme, skuhati super ručak i ispeglati veš, već svojoj djeci ostaviti prostor za život dostojan čestitog čovjeka i svojim primjerom pokazati što je pravo i dobro, a što je krivo i zlo.
    Ako se sklanjaš, šutiš i "gledaš svoja posla", tu poruku šalješ svojoj djeci: šuti i budi rob! Ne možeš ionako ništa napraviti.

    Ne ide to tako ...

    avatar

    25.11.2019. (11:53)    -   -   -   -  

  • DreamOfStone

    Meni nekako zao ovih lijevih i desnih nasih i vasih e da mi je jedan dan njihova glava

    avatar

    24.01.2020. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...