Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Audicija

    Ovo je posljednja audicija(28.9) ili ce ih biti jos?

    avatar

    27.09.2019. (16:42)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    U ovom setu je posljednja.

    avatar

    27.09.2019. (19:32)    -   -   -   -  

  • ExZg

    Jako je lijepo vidjeti kako Vam se vraćaju stare cure iz tima,ali da se malo "poklopim" na komentar prošlog posta bloga,curama je trebalo dvije godine da se vrate,tako da smatram kako se ni Kubat neće vratiti ove godine nikako,pritom u razgovoru s njom dobivam dojam kako joj se ni roditelji ne slažu s odlukom o pokušaju povratka,ali prava šteta za toliko talentiranu plesačicu.
    Sretno svim malim i velikim curama s novom sezonom,uspješniju i veseliju od ostalih,želim!
    T.

    avatar

    28.09.2019. (11:49)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ja istinski ne razumijem potrebu rasprave o Kubat ovdje i sada, i ponovo. Cemu? Cura je IZBACENA iz tima. To je razlika izmedju nje i ovih koje su se vratile i nisu izbacene iz tima.

    Zagrebacke mazoretkinje svoju pozornost posvecuju ogromnom broju onih koje su sadasnjost i buducnost tima, a ne onima koje su njegova ne bas sretna proslost.

    avatar

    28.09.2019. (17:45)    -   -   -   -  

  • Prebacivanja

    I opet je na prebacivanjima bio jedini kriterij za prelazak izgled...zalosno

    avatar

    29.09.2019. (15:59)    -   -   -   -  

  • samo jedna mama

    Ma prekinite vise sa tom neodgovornom bivsom mazoretkinjom. Ozbiljno je pogrijesila, dobila sansu, ponovo pogrijesila, dobila i jos jednu sansu i onda jos gore pogrijesila. Nije nista naucila, nije pokazala odgovornost, upravo suprotno. Da, bila je odlicna mazoretkinja, no predvodnica ne smije biti tako los uzor, tako se ponasati. I tu su Alen i Ivona pogrijesili sto su je postavili za predvodnicu i sto je nisu odmah izbacili.

    Ja sam puno vremena potrosila da svom djetetu objasnim da je njeno ponasanje bilo krajnje neprimjereno. Jer je ona u njoj vidjela predvodnicu, uzor. I morala svojoj kceri objasniti posljedice njenog krajnje loseg ponasanja. I sigurno mi ne treba da se sad o njoj pise u bilo kakvom pozitivnom svjetlu. Jer to nije bila kada je napravila to sto je napravila. I dosta mi je da ja moram kod svog djeteta anulirati njenu neodgovornost i njeno ponasanje. I sada i dalje nakon sto je opravdano izbacena. Svako toliko o njoj. Cime je ona to zasluzila? Pozornost tima i javnosti. Bila je odlicna mazoretkinja, ni prva ni zadnja u timu. Bilo ih je do sada jako puno. Bila je vrlo losa predvodnica. I neodgovorna osoba. A takvih slucajeva u timu bas i nije bilo.

    Stoga Antea prekini sa forsiranjem jer je svima jasno da ti ovo pises. Shvati da svako nedogovorno ponasanje ima posljedica.

    A Alen ako je primis nazad onda ces napraviti istu glupost kao i kad si joj dao drugu i trecu priliku.

    avatar

    29.09.2019. (16:04)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Prebacivanja:
    I opet se govore gluposti! Prebačena je djevojka koja već godinama čeka prebacivanje i jedna je od onih koje su se davale kao primjer da ih se neće prebaciti. Nisu prebačene djevojke koje su bitno više od nje, imaju bitno manji struk, i koje po "univerzalnim" kriterijima bitno bolje izgledaju. A jedna od njih je, iznanađujuće, imala dobar štap i ples. Upravo ovo prebacivanje dokazuje kako neargumentirano i krajnje tendenciozno procjenjujete. Kako je ova djevojka bila jedna od onih koje su "diskriminirane" godinama, a sada je ona ta koja je predmet "diskriminacije". Ajde se vi primite posla, bavite se sobom, a manje drugima, pa ćete preći u S1A.

    samo jedna mama:
    Potpisujem. I da, ja uvijek dajem drugu šansu, koji puta i treću. I to mi se vrlo često obije o glavu. Gotovo uvijek. No, takav sam i nemogu si pomoći.

    avatar

    29.09.2019. (21:38)    -   -   -   -  

  • za manje od mjesec dana

    Ljudi pa mi za manje od mjesec dana idemo u Kinu.

    avatar

    30.09.2019. (08:40)    -   -   -   -  

  • mala

    joj da. meni to izgleda tako daleko.

    avatar

    30.09.2019. (09:29)    -   -   -   -  

  • Audicija

    Kako su prosle audicije,dali ste zadovoljni?

    avatar

    30.09.2019. (10:58)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, još malo i Kina.

    Audicije:
    Pa i ne baš.

    avatar

    30.09.2019. (11:11)    -   -   -   -  

  • ......

    Prebacivanja:

    S obzirom da sam bila dio formacije S1A, a nisam manekenka ni ljepotica prve klase, znam da izgled nije jedini kriterij za prelazak u S1A. Nije da se podcjenjujem, ali visina od cca 160 cm, sigurno nije po standardu S1A i mislim da su toga svi svjesni.

    Nemojte razmišljati na ovaj način i tražiti krivicu u drugima, jer tako nikada i nigdje nećete ništa postići. Ne samo u Zg mažoretkinjama, već i u životu.

    Očito je potrebno malo više truda i zalaganja da bi se postiglo to što želite postići.

    Lp

    avatar

    30.09.2019. (13:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma ovakvih primjera je masa u S1A. Ali nekim ljudima jednostavno ne možeš dokazati.

    avatar

    30.09.2019. (16:53)    -   -   -   -  

  • Marie Alice

    Pozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je ova zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlučio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogućnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da sam dobio moj zajam dobrog zdravlja i sa manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

    avatar

    10.10.2019. (03:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...