Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • *********

    dobar broj godina prozivjela u staro j kuci na Kalinovici (ostatku Kalinovice koji I danas postoji ali sa puno novih zgrada )

    avatar

    08.09.2019. (03:09)    -   -   -   -  

  • slaven178

    hahaha ja bi radije da se oznace gdje su dobri parkinzi za sex. haha evo topografski ima dobro mjesto gdje parkiraju autobusi preko noci soferi spavaju unutra :)

    avatar

    08.09.2019. (06:06)    -   -   -   -  

  • Ranmi

    Neznam jesi li možda prolazio podvožnjakom kojim se dolazi u Buzin iz pravca ranžirnog kolodvora i to primjetio, ali u njemu je isto jedan kuriozitet i relikt dostojan ove stranice, koji je teško vidjeti bilogdje drugdje u metropoli - nekoliko stranačkih plakata za izbore iz vjerojatno razdoblja cca. polovice 90ih, sa tadašnjim čelnikom HSPa.

    avatar

    11.09.2019. (00:03)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Super komentar, Ranmi, nisam to primjetio, ali ću sigurno svratiti i zabilježiti kad ću biti negdje u okolici!
    (isto tako se tragovi nekadašnjih izbora mogu vidjeti na Selskoj cesti , "HDZ - Zna se", na jednom oluku, te izborni plakat Stipe Mesića u utrci za predsjednika na stupu kod Aleje BOlogne kod cementare ... eto, politička arheologija u najčišćem smislu :) )

    avatar

    11.09.2019. (14:59)    -   -   -   -  

  • Ranmi

    Ako tog više nema, ostalo je zabilježeno na street viewu, doduše u dosta lošoj kvaliteti koliko sam jučer vidio, no prije godinu-dvije sam tamo prolazio ciljano i to zabilježio fotićem, samo moram iskopat i potražit po kompu.
    U pitanju je na plakatu gosp. Paraga, malo sam istražio, izbori su bili 1992. (to me iznenadilo, mislio sam da je od par god. kasnije) znači da to tamo više od 25 godina stoji; sretna okolnost koja je sačuvala , što je na pomalo zaboravljenom polumračnom mjestu, al dobro zaštićenom od kiše.
    Skupit takvih materijala i tematike i eto novi interesantni post ;-)

    avatar

    12.09.2019. (03:09)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    E, bravo, Ranmi, potraži fotku i pošalji pa će biti i posta! :) Hvala ti!

    avatar

    13.09.2019. (10:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...