Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • slaven178

  oduvijek sam htio bit mažoretkinja

  avatar

  03.09.2019. (15:37)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  :-)

  avatar

  03.09.2019. (15:52)    -   -   -   -  

 • Mama Vokić

  Iskrene čestitke svima od ❤. Ponos ste

  avatar

  03.09.2019. (16:14)    -   -   -   -  

 • Nikolic

  Kada sve ovo dozivis, i kada procitas ovako divne rijeci na blogu, kad pogledas slike i vide s prvenstva i kada ti krenu suze sama od sebe ( naravno suze od radosti i ponosa) i pogledas to zajednistvo tu povezanot, osmjeh na licu svakoj ali bas bas svakoj curi ( iako im mozda nije do osmijeha al na njima s to ne vidi). Budes iskreno ponosan sto si dio tima i sto znas da ce na prvi trening ( poslij praznika) doci tvoja trenerica medaljom i pokazat nam i potaknut sve nas da i mi svi jednoga dana budemo tamo i da isto tako pokazemo sta mozemo , jednostavnije receno prenijet ce na nas to svoje znaje i potruditi se da svaka cura iz bilo kojega sastava da sve od sebe i ti pokaze. A svakoj curi koja se natjecala svaka cast jer su uistinu puno radile i pokazale su ono sta mogu i znaju ponajprije su pokazale zajednistvo ( sta mi koji nismo tamo vidimo to i preko vide i slika ), a uz to naravno i stav i ples i smijeh ma sve ono dta je potrebno za to da osobe shvate da one to uistinu vole i da daju sve od sebe za ono sta vole ( ne da daju 100% sebe vec puno puno vise)... i na kraju vjerujem da im i svi najvijaci i ostale cura iz tima ( liderice) daju veliku veliku podrsku i volju i elan da one tamo budu najboljeee.... ja sam ponosna sto sam ZAGREBAČKA MAŽORETKINJA jer takvo zajednistvo i druženje nesto je posebnoo...
  Sve vas Punoo volim

  avatar

  03.09.2019. (16:24)    -   -   -   -  

 • roberta

  Hvala sefe, sa nasim dream timom i na kraj svijeta

  avatar

  03.09.2019. (18:17)    -   -   -   -  

 • Ma da

  Ako je Zg dobio dvije dvojke a Jaska dvije jedinice znaci da je Baltorinic svojim curama jedina dala prvo mjesto? Nadam se da ne.

  avatar

  03.09.2019. (19:52)    -   -   -   -  

 • EP

  Gosp.Alen, zar su češki timovi tako loši u štapu pa da nikada ne mogu biti 1,2 ili 3?

  Lijep pozdrav

  avatar

  03.09.2019. (20:12)    -   -   -   -  

 • Ma da2

  Nemas potrebu sumnjati, onaj ko pozna Baltorinic bar malo moze zakljucit da nece poklonit bodove ni indekse svom timu. Sve po zaslugama ;)

  avatar

  03.09.2019. (20:39)    -   -   -   -  

 • Zg Jaska

  Ono kad se sumnja u Baltorinic i u Jaskina dva indeksa 1, ali se neki ni nakon godina sudjenja ne propituju makar nikad nikom drugom nisu dali prvo mjesto od kad posjeduju sudacku licencu. E moj narode

  avatar

  03.09.2019. (20:52)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Ma da:
  Ne. Mateja je dala Zagrebu jedinicu u defileu i dvojku u koreografiji. Dobro ste se eto nadali. I dajte nemojte širiti zlu krv nepotrebno.

  EP:
  Očito je tako.

  Zg Jaska:
  Tko to konkretno nije dao "nikom drugom" prvo mjesto? Molio bih da napišete konkretno. Jer ja osobno ne znam ni jednog jedinog suca koji je davao prva mjesta isključivo i uvijek samo jednom timu. I vama kažem kao i "ma da", ne širite zlu krv nepotrebno.

  avatar

  03.09.2019. (22:01)    -   -   -   -  

 • Ma da

  Stvarno? Ma nisam mislila nista negtivno. Nego ipak je Mateja iz te skole mazoret plesa, cijeni neke osobine tog sastava koje i sama provodi, ona zapravo ocjenjuje svoju koreografiju i svoj cilj, da ne misli da je dobar ne bi ga tako napravila.

  Pa ako je i Baltorinic dala Zagrebu 1 onda je stvarno Zagreb morao biti puno bolji. Bolji i od svog stava o svojoj skoli i svojoj koreografiji.

  avatar

  04.09.2019. (12:30)    -   -   -   -  

 • Ma da2

  Zg je bio bolji jer su jaski pocurili stapovi na pocetku defilea tako da sudjenje ne bi bilo posteno da je ona tu svom timu dala 1.
  Kad smo vec kod indeksa, cudno kak se nije bas pohvalilo na blogu s tri indeksa 1 koje su zame dobile na drzavnom nego se pricalo o lapsusu, a zapravo su cure bile neistrenirane i jednostavno lose. Tuzno da se u takvim situacijama uvijek opravdava i umanjuje uspjeh drugoga. Nekad osijeka, onda vukovara, sad jaske. Ispada da su vas dobile samo zato jer ste vi imali los dan.

  avatar

  04.09.2019. (12:43)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Ma da:
  Gledajte, to ima i te kakvog utjecaja iz koje škole dolazi neki sudaca. O tome se posebno predaje u Sudačkoj školi. Iako je osjena umjetničkog dojma tek 30 bodova, tj. 30% ukupne ocjene, taj utjecaj se podsvjesno proteže i na ostale ocjene, tj. tehnički dojam, tehniciranje i opći dojam, iako to tako ne bi trebalo biti. Čak i u idealnom suđenju u kojem bi se isto manifestiralo samo na umjetnički dojam, tih 30% ocjene je vrlo mnogo. Neki suci uspjevaju to smanjiti, neki ne. Ali svakako jest daleko teže svojim plesnim izražajem i koreografijama utjecati na subjektivni segment ocjene suca koji pripada drugačijoj mažoret školi ili je sam stvara.

  Ma da2:
  Jako banalizirate stvari. Niti je "curenje štapa" toliko mnogo negativnih bodova, niti toliko utjecajno da bi u konačnici nekome oduzelo mjesto. Razlika između broja padova štapova Jaske i Zagreba je 1,2 boda u korist Zagreba po sucu. Ukupna razlika u broju bodova je daleko više od toga. Znači nije samo broj palih štapova utjecao na konačni plasman.

  Jednako tako razlika u broju inteksa na državnom prvenstvu u korist Jaske je bila bitno manja nego što je sada na europskom u korist Zagreba. Stoga bi tadašnje isticanja indexa samo stvaralo negtivne konotacije protiv Jaske. Čemu? Konačno, tada sam vrlo jasno i bez ikakvih skivanja rekao da je Zagreb bio lošiji i da je Jaska zaslužila titulu. Jasno, nedvosmisleno i javno sam to rekao, pa čak i napisao.

  Nemate ni najmanjeg pojma je li Zagreb bio istreniran ili ne na Državnom. Ali ni najmanjeg. To je vaša pretpostavka koja se ne temelji na činjenicama nego na pustim "željama" i opravdavanjima. Zagreb jest bio istreniran. Ja li mogao biti više? Je! No, je li bio slabo i nedovoljno istreniran? Nije. Cure su bile neusporedivo bolje na treninzima, neusporedivo. Nisu otplesale niti izblizu kao na treninzima. No, sport kao sport. Sreća i trema jesu bitan segment.

  Po jednakoj logici bi netko sada mogao reči da je Jaska loša i neistrenirana jel je ovako otplesala i palo im je toliko mnogo štapova. Kaj god! Glupost. Cure su izvježbane ali su "uprskale" (kako je to rekla Matjea). Tvrditi išta drugo bila bi stvar diletantizma i iznošenja neutemeljenih pretpostavki. Što ste i vi napravili kad ste tako ocjenili zagrebačku izvedbu na državnom prvenstvu.

  I da... ne istrenira se tim u par tjedana pred Europsko. Ako išta znate o mažoret plesu onda znate da se Zagreb nije uspio istrenirati u to vrijeme, poglavito što je tada dobar dio djevojaka bio na maturama (i nije bio na treninzima), te su za još dio njih bili ispitni rokovi.

  I Osijek, i Vukovar, i danas Jaska i Karlovac, prije Mostar, Bon-bon, Twingi, Glina, Radeče, Kaštela... tj. svi oni koji su bili prvaci, su bili odlični timovi. I svaki puta kada su nas pobijedili bilii su bolji od nas. Zagreb im je uvijek čestitao, baš svakom od njih stisnuo ruku, veselio se sa njima i nikada, ali nikada se nije bunio na rezultate ili osporavao to da su bili bolji. Za razliku od tolikih mnogih koji su napravili scene, pljuvali, negirali, osporavali, i nisu čestitali. Stoga ne pričajte gluposti!

  avatar

  04.09.2019. (13:01)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Mama 2:
  Lažete! Jednostavno vam kažem da LAŽETE! I može vas biti sram. Prije ili kasnije će vam se ovakve laži vratiti o glavu.

  Vaš komentar je izbrisan jer ne samo da je totalni nosens nego je kleveta i kao takav kazneno (krivično) djelo. Još jedan takav komentar i pokrenut ćemo kaznenu tužbu.

  avatar

  06.09.2019. (12:50)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...