Komentari

marinjurjevic.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • meroveus

  Slažem se s nizozemskim profesorom o usponu i kulturnog i političkog kiča. Svjedoci toga smo i ovdje.
  Može se pretpostaviti kako je uzročnik nedavna globalna ekonomska kriza u kojoj su najrazvijenije zemlje posljedično u potrazi za alternativnim tržištima, ali i izvorima kapitala, ponovo širile svoje interesne sfere te se sukobljavale preko leđa tamošnjih žitelja. Rezultat su krvavi građanski ratovi i migracije stanovništva. Europa oskudijeva jeftinom radnom snagom i Merkel im otvara vrata. Otvara se Pandorina kutija i stvara se plodno tlo za državne nacionalizme, populističke vođe i masovnu proizvodnju straha. Tako imamo teledirigirane diktatore od Orbana, Erdogana pa sve do Trumpa, jer i ovaj potonji pleše kako mu netko svira.
  Nadam se kako će sva ova povampirena desničarska halabuka što vodi izolacijama biti prevaziđena zdravim razumom, jer nitko ne želi raspad EU i iznova se batrgati s novim alijansama, preraspodjelama centara moći i mogućim sukobima. A tamo gdje je rat, muze šute.

  avatar

  16.07.2019. (18:24)    -   -   -   -  

 • Taango

  Marine biti ču iskren nisam čitao tvoj post to me ne interesira,interesira me Marine gdje je nestala tvoja borba za malog i poštenog čovjeka ,pogledaj na moj post pa ćeš vidjeti kako se dere mali čovjek a da mu pomoći nema .U mjesec dana 2 kubika potrošene vode koje Hrvatska ima najviše u Europi gotovo 80 kuna. E tu se traže junaci pa da doskoće tom lopovluku.Marine razmisli dali si u borbi za malog čovjeka dao dovoljno od kada si u politici.Lp

  avatar

  16.07.2019. (21:57)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...