Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Znatizeljna

    Kakvu ste uslugu napravili HNS-u

    avatar

    29.05.2019. (14:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Besplatno i u zadnji čas smo im posudili neku opremu za ceremonijale. Doslovce su je tražili u 17 sati (nakon radnog vremena) i njihov čovijek je došao u 21:30 po to.

    avatar

    29.05.2019. (15:32)    -   -   -   -  

  • Zamica

    Jeste neku opremu od njih dobili?

    avatar

    29.05.2019. (23:51)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa oprema je...

    avatar

    30.05.2019. (00:08)    -   -   -   -  

  • Zamica

    Pa kakvu opremu ste dobili

    avatar

    30.05.2019. (13:16)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nije javni podatak.

    avatar

    30.05.2019. (14:06)    -   -   -   -  

  • Opremica

    Ooooo super, bravo Alene!!!! Svi smo znatiželjni o čemu se radi, ali pretpostavljam da želite da to bude iznenađenje curkama. S obzirom da vidim po društvenim mrežama da su drugi timovi koji surađuju s nogometnim savezom dobili prekrasne trenerke i torbe onda naše curke mora da su dobile nešto puno bolje jer na kraju krajeva ipak se zna tko već godinama surađuje s nogometnim savezom i tko im odrađuje najveći posao, a najbolji dokaz za to je i ovo posuđivanje opreme. Alene skidam kapu i hvala Vam za sve što radite za naše curke. Malo je takvih u današnje vrijeme.

    avatar

    30.05.2019. (18:39)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :-)

    avatar

    30.05.2019. (21:41)    -   -   -   -  

  • roditelj

    S obzirom da je sve i uvijek usmjereno ka seniorkama predlažem da se ostali sastavi ugase. Klinci imaju 2-3 nastupa, juniori eventualno koji vise, bez obzira sto su zlatni ,uvijek negdje na margini .Isto je bilo i s kadetima dok su postojali. Ne kazem da seniori ne zasluzuju ali zar su vam ostali sastavi tako malo bitni. Da ,da ,znam ,dobili su torbe kaj imamo vise tražiti.lp.

    avatar

    31.05.2019. (13:59)    -   -   -   -  

  • Misljenje

    Juniori obavljaju nastupe za koje se misli da su u njihovoj razini i da oni to mogu obaviti.. tesko je raditi sa djecom i objasniti im da je nesto ozbiljan posao, a da oni to shvate ozbiljno.. toliko bi bilo grešaka da bi se izbrisalo ono “mi smo profesionalni”.. ne kazem nista lose samo kazem da je starijim curama lakse objasniti posao i sto treba napraviti da sve prođe bez greške nego curi koja ima +/-10godina i dosla je samo zato sto je to nastup i bit ce u uniformi a ne shvaća jos kolika je to obveza i bitno za tim. Pozz :)

    avatar

    31.05.2019. (14:22)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Stvar je vrlo jednostavna. Narucioci ne zele juniorke nego odrasle cure. Probali jednom na Maksimiru i dobili po nosu. Jako.

    I nije istiba to sto ste napisali. Juniorke i djecji sastav odrade 15 nastupa godisnje. Eto juniorke su imale nastup u Sigetu prosli tjedan.

    avatar

    31.05.2019. (15:19)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozdrav iz Apatina, Vojvodina.

    avatar

    31.05.2019. (16:35)    -   -   -   -  

  • roditelj

    Zahvaljujem Alene za odgovor. Istina je da su juniori prosli vikend bili angažirani u Sigetu ,lijepa gesta prema juniorima . Ali ,molim Vas 15 nastupa godisnje nije sigurno ,pet u koje su ukljucena i tri koncerta (Božićni ,bajka,kraj godine )moze biti.E da ,bio je danas i nastup u Trnskom. Tako da nemojmo pumpati brojke ,Vi kao šef i mi kao roditelji dobro znamo kada i gdje nam djeca imaju nastupe. Ostaje nada da ce i oni poneki jednom postati seniori ,a do tad ,strpljen ,spašen. A sada odgovor za mišljenje ,ne nisu oni tu samo da su u uniformi i odrade nastup ,juniori su odgovorni . Juniori nisu klinčadija i juniori jako dobro odrađuju svoje obaveze . Juniori su državni i europski prvaci. Juniori su zlatni ,a to zlato nije doslo ,eto po Vama "samo da su u uniformi" ,juniori su to postigli svojim radom i odgovornošću .Zato Vas komentar je sulud,vrijeđa ,možda niste lose mislili ali tako ste napisali. I da....prvenstva su itekako ozbiljan posao i s tog posla su ponavljam donjeli zlato i nisu "izbrisali" ono "mi smo profesionalni",dapace svojim radom su potvrdili to. Potvrdili su da su tim ,radnici i borci. Uz svoju trenericu ostaju i dalje na vrhu ,najbolji. Eto ,imala sam potrebu odgovoriti Vam Mišljenje jer gledate krivim očima pa ih tako i doživljavate ,kao neodgovorne klince.

    avatar

    31.05.2019. (18:36)    -   -   -   -  

  • Misljenje

    Molim vas da ne okrećete rijeci nitko ne spominje prvenstva to nije navedeno pod posao koji se odrađuje u mazoretkinjama.. i vi sami kad kažete za nastupe mislite na utakmice turneje i ostale nastupe a ne na natjecanja.. nije to vrijeđanje nego jednostavno stavite npr nekoga ko ima 11 godina ili nekoga tko ima 19 pa svi znamo tko ce to odradit bolje velika je to razlika..

    avatar

    31.05.2019. (22:41)    -   -   -   -  

  • Anonimac

    I ostali timovi imaju i kadete i juniore i seniore, i svi imaju skoro po 15 nastupa godišnje, naravno seniori i više, ali i kadeti i juniori imaju stalne nastupe. A zašto? Zato jer se druže s drugim timovima i srodnim plesnim klubovima i zovu ih na nastupe i na druženja. Na dječja natjecanja ne odlaze seniori, već primjeren dobni sastav dal kadeti ili juniori. Eto, ukratko.

    avatar

    31.05.2019. (23:00)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    roditelj:
    Nitko ne pumpa brojke. Juniorski 1A i dječji sastav imaju 15 nasupa godišnje. Vodimo vrlo preciznu evidenciju. Od toga J1A ima nekih 10-11 nastupa, dječji 4-5. Juniorke redovno odrade državno, Europsko, tri koncerta, Trnsko, Siget, nastup za Hrvatskoj vojno učilite, i zalomi se još neki nastup u osnovnim školama, ili na Jarunu, ili Klinča Sela, bili su u Beloj Crkvi... Sjetite me u ponedjeljak pa ću vam napisati popis nastupa u zadnjih tri godine.

    I mislim da više od toga i ne bi mogle napraviti. Pa to je jedan nastup mjesečno, i više ako oduzmemo praznike.

    Ostali vjerojatno i imaju po 15 nastupa godišnje jer gotovo nitko nema seniorke, pa moraju nastupati juniorke. Ili kombinirano.

    Anonimac:
    Zovu nas na nastupe redovno, No, mi za to stvarno nemamo vremena.

    I naše juniorke idu na natjecanja. No, naši nastupi su puno preozbiljni, Hrvatski nogometni savez, Dinamo; Zračna luka, Hrvatska vojska, Suzuki... jednostavno oni ne žele juniorke.

    avatar

    01.06.2019. (02:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...