Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • crossroadsoflife

  Vječito pitanje o kojemu svake godine progovaram.teško i veoma kompleksno pitanje smrti i smrtnosti koja zaokuplja sve nas..smrt kao takva dotiče samu jezgru čovjekove egzistencije, ja bih rekla i duboko pogađa, zato su se mnogi i prije nas veoma posvećivali upravo toj temi..mene zaintrigira uvijek iznova o ovoj temi progovarati i iako pričam već dugo, moram priznati da nikada se ne možemo potpuno približiti tom, jednom od fenomena, kako je označena unutar fenomenologije i fenomenoloških razmatranja..ali ako bismo je unutar ljudske egzistencije isključili, smrt i smrtnost, tada bi postala apsurdna i vječnost bi onda na neki način nama ograničenim bićima postala opterećenje..

  teške teme dragi truelife, ali uvijek lijepo zboriš..velika je ovo bitka između čovjeka i vječnosti kojoj ide ususret..strah je ono što uvijek ostaje..ali nada pobjeđuje strah..nadam se barem tomu i sama :)

  Osmijeh ti ostavljam..

  avatar

  26.03.2019. (20:38)    -   -   -   -  

 • truelife

  Da smrt ta vječna nepoznanica a tako stvarna,tako "živa"..Supratiteljica kroz dane koji prolaze..Neizbježna pratiteljica kroz dane mnoge ..Teške teme ali tako stvarne,ovdje ,na ovom planetu svakodnevno prisutne..
  Bitka je to koju čovjek uz vjeru pobjeđuje..jer postoji nešto više ,jače..Ta duša koja pulsira Božjom snagom u nama ...Ugodnu noć želim draga crossroadsoflife :)

  avatar

  26.03.2019. (21:29)    -   -   -   -  

 • Krotiteljica

  Sve dublje promišljam kako ću smrt i umiranje odabrati ako ono ne odabere mene kroz onaj normalan proces. Ne želim da nitko sudjeluje u mom umiranju. Ne želim lica oko sebe. Ni strane ni familiju. Ne želim da me itko tješi, ne želim žaljenje, ne želim da me hvale. Nadam se da ću samo zaspati. Ne da me bolest i patnja ubije. To je ubojstvo. Duša će još malo lutati i neće znati da me nema. Znam da će me neki ljudi osjećati. Znati.

  avatar

  26.03.2019. (23:20)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...