Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    26.02.2019. (01:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Koliko desničarenja i primitivizma, meni je haso daleko najodurniji od bilo kojeg drugog političara ne iz tog nego iz sasvim drugog razloga. a zds je ustaški pozdrav. To što thompson izvikuje na svojim koncertima je ustaštvo. U staro hrvatskom nema odgovora spremni i nije za dom nego za domovinu.

    avatar

    26.02.2019. (12:58)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    Lucid-Theatral, tebi je sve lako ... ostao sam šokiran (od riječi šokac) ... jugovići misle kako je svijet od njih krenuo, bili su dobri (sebi), humani (sebi), ... zašto su onda komunjare obučavale ustaše revolucionarnom radu (ustaše su đaci KPJ)
    mussolini je socijalist-komunist, nacionalsocijalizam (naci) je oblik socijalizma
    u moru debila ustaše su tražile nazad svoju državu, a najgori su jugoslavi koji se iz nepoznata razloga (uvjereni kako su privilegirani) odriču onog što nikad nisu ni imali (hrvatske države)

    avatar

    26.02.2019. (23:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da nije tragično bilo bi smiješno više konstantna laprdanja o ndh 45.ustašama i partizanima kojih nema već 70i koju godinu. Do kad će ta prepucavanja i pitanja di si bio devesprve i ceterespete biti aktualna? Vidim ja da pola blogsfere se još bavi tim pitanjima a o reali nemam volje niti govorit. Zašto nitko (osim mene i mojih istomišljenika naravno) se ne bavi važnim pitanjima. Pitanjima kredita,ovrha,deložacija lihvarskih kamata iseljavanja mladih iz države. U Hrvatskoj je sve manje hrvata, tim važnim pitanjima se rijetko tko bavi. Jedina ideologija koja me zanima je lijevi liberalizam jednakost i pravda i društvo u korak sa vremenom. Ne zanimaju me niti tito niti pavelić. A kad smo kod komunizma i sl, moji su starci onda imali puno bolji standard nego što ga imaju danas danas sa 50+godina nemogu u mirovinu nego još moraju rintat.
    To je taj novi sustav kapitalizma,za razliku od komunizma u kojem im nije falilo niti standarda niti bonusa. Zanimljivo je kako velike rvatine sve koji ne misle kao oni proglašavaju komunjarama, koji klišej haha, da sigurno, ja sam rođen 85. pa tko nije komunjara iz moje generacije radili smo proživjeli jugu čak smo i branili Hrvatsku 91 haha moram se smijat kakve nebuloze.

    avatar

    27.02.2019. (00:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...