Komentari

addictedtosun.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • meroveus

    Primjećujem kako je kod tebe konstanta u lijepe riječi umetati elemente koje će mnoge zgražati njihova surova neposrednost. Npr. mokrenje s Mjeseca, izmet na Madagaskaru. Ovo stilsko obilježje pomalo odbija i traži ublažavanje, jer korespondira sa stvarnošću koja se ne može podnijeti. Može odvesti učestalom negacijom u gubitak gledanja prema boljem naprijed. Isključivo osobni stav je ovo rečeno i može se zanemariti.

    avatar

    27.02.2019. (09:32)    -   -   -   -  

  • easy

    slike su jako teške, ali razumljive. ne možemo uvijek ni pisati ni razmišljati ni živjeti po špranci. život je upravo takav. ali postoji nešto što se zove uzeti stvari u svoje ruke. isprva je jako bolno. jer traži potpuno predanje samome sebi. pozornost do bola i samoodgovornost za sve što nam se događa. slijedi zatim razmišljanje što zaista mi to želimo i od koga. i zatim se rađa ...Sunce..nema više natrag. ostajemo u vibraciji svjetla...ovo sve pišem ne bih li ti spomenula ono nešto što sigurno i sama znaš , a to je da ništa nije vrijedno onoliko koliko možemo biti vrijedni sami sebi. polazeći od te spoznaje stvari se počinju bitno mijenjati.
    ali ti zasigurno bacaš ono " što ne valja ". pa nema bojazni da ćeš ostati
    na onom " što valja "
    :))
    ah, ti pjesnici..:)

    avatar

    28.02.2019. (12:31)    -   -   -   -  

  • easy

    ne prezati od riječi i slika koje plivaju u kontrastu je odlika svakog dobrog pjesničkog pospremanja, tzv. čišćenja..:)
    baš sam se raspisala.:)

    avatar

    28.02.2019. (12:34)    -   -   -   -  

  • satie

    Meroveus, defoe - hvala vam što me čitate i komentirate i to vrlo konstruktivno. Svjesna sam zamornosti ovolike metaforičnosti i kontrastnosti, no tako je izašlo jer je trebalo jer je htjelo - i puno je dramatičnije jer blog trpi dramu ovoga tipa, a meni je oslobađajuće. Lakoća koja ostaje, ispuni dan. :) Nisam uvredljiv tip i volim komentare svih vrsta. :)

    avatar

    28.02.2019. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...