Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Med

    Tko je ovo s tinanom u uniformi?

    avatar

    04.02.2019. (13:06)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pogodite....

    Pozdrav iz Cancuna. More, sunce i 30+ stupnjeva...

    avatar

    04.02.2019. (20:18)    -   -   -   -  

  • Mimi

    Mini ž???

    avatar

    04.02.2019. (21:55)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne. Ni blizu.

    avatar

    04.02.2019. (22:37)    -   -   -   -  

  • Mimi

    Pomooozite

    avatar

    05.02.2019. (00:02)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hehehe...

    avatar

    05.02.2019. (01:29)    -   -   -   -  

  • Tko je na slici

    Možda neka cura iz Meksika?

    avatar

    05.02.2019. (15:04)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozdrav iz Xcareta.

    Tako je. Nasa nova clanica Tanzania Nunez Alvarez.

    avatar

    05.02.2019. (17:06)    -   -   -   -  

  • Cura

    'Strancima' je dopusteno probavati uniformu,a juniorkama nije,ma daj se sramite...

    avatar

    05.02.2019. (21:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ajde ne lupajte gluposti. Nije ona nista probala ili sama uzela uniformu pa se naslikavala u njoj. Nego je bila odabrana medju kandidatkinjama, angazirana s nase strane i educirana za taj posao. Prosla je i sve preglede kao i bilo koja druga mazorezkinja kada obuce uniformu S1A. I bila je full ok. Vrlo profesionalno je odradila posso. Kao sto za vece projekte angaziramo bivse cure, one iz drugih timova, pa cak i one koje nisu bile mazoretkinje ali prodju nasu selekciju i edukaciju.

    Ako ovako nesto mozete i napisati niste za Zagrebacke mazorezkinje i ako si u timu, odmah se ispisi. Ovo nije za tebe! Ako niste onda se okanite blentavih pitanja i naucite se profesionalizmu. Pomoc ce vam u zivotu.

    avatar

    05.02.2019. (22:22)    -   -   -   -  

  • wow

    Bože dragi! Pa ja veću glupost od ove vaše nisam pročitala (a bilo ih je).. da se treba educirati za oblačenje uniforme i bacanje cvijeća na vjenčanju i dizanje špalira??? Alene svaka Vam čast!

    avatar

    06.02.2019. (16:20)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    U nasem timu da. Niti takve stvari ne smatramo glupostima niti nebitnima, vec profesionalizmom. Upravo zato nas i angaziraju najvece institucije Hrvatske i Europe, a imamo i uspjeha u svijetu. Upravo zato dobivamo superlative od svih najvecih organizatora.

    Postoje vrlo detaljna pravila sto se smije a sto ne u uniformi (npr. zabrana pusenja, ispijanja alkohola, zvakanja kaugime, komentiranja VIP osoba, slikanja, koristenja mobitela...), kako se ponasa, koja su pravila protokola (npr. zabrana presjecanja pravaca, propustanje VIP osoba, zabrana komunikacije...) Sve radnje su definirane pa cak i nacin dizanja stapa (tricetvrt kruga od nazad preko glave prema naprijed), kojim rukom se dize (ona blize vratima ili dalje od kamere da se ne pokriva lice, pa suprotne ruke mazoretkinja u paru da stapovi budu jedan do drugog i stoje u istoj ravnini) nacin stajanja (polozaj nogu, nacin drzanja stapa, smijanje, polozaj tijela, zabrana okretanja, "cekanja tramvaja"...). Jednako tako je definiran i nacin sminkanja, podizaja i ucvrscivanja kose pod kapom, nosenja uniforme.

    Sto se tice bacanja latica, postavlja se pozicija sukladno dogovoru sa fotografom i organizatorom (ona je bila ovaj puta drugacija od pocetne u soaliru radi specificnog L prostira), brifira se u kojoj točci se krene sa bacanjem (ne smije se prerano da ne ispadne da se baca u prazno, ali ni prekasno jel bi na kamerama izgledalo da se nije bacilo), da se baca u zrak, a ne u lice, kada se prestaje sa bacanjem jer bi to imalo negativan efekt da se baca bezveze a ne radi mladenaca, da li se dozvoljava uzimanje latica i gostima ili ne, da li se ide za mladencima i dalje baca kroz uzvanike ili ne.

    Upravo odnos ismijavanja ovakvih stvari i cini to da su drugdje mazoretkinje zapostavljane i ne angazira ih se, a timovi imaju samo klinke ne i odrasle djevojke, dok mi radimo najvise protokole u drzavi. Pa se sad zapitajte zasto smo mi radili protokole i ceremonijale za Europskl rukometno.prvenstvo u sve cetiri dvorane udaljense 500 km jedne od drugih a ne neki drugi i tamosnji timovi.

    avatar

    06.02.2019. (19:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...