Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Bože, čuj vapaje naše !

    avatar

    05.01.2019. (11:36)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Ajd, šta se i ti više živciraš oko propaliteta od ove države. Srbi su mila majka za Hrvatsku, u odnosu na to što joj pokvareni Hrvati rade. Sve sami izdajnik do izdajnika, ko oni što su im se glave kotrljale po bečkoj prašini, jer su srljali u tadašnju EU. Da je Hrvat trebao imati Hrvatsku, ne bi je čekao 900 godina pa je opet nemao. Jednostavno, nije suđeno i točka. Hrvatima je usud biti bjelosvjetsko roblje.

    avatar

    05.01.2019. (15:01)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    lion queen, treba razlikovati narod od vlastodržaca, izroda i izrodica.
    Nema države ovozemaljske u kojoj su narod i vlasti u akordu, u suglasju.
    Pa tako i kod nas, Nijedna država ne sazrije preko noći. Najveća kočnica za boljitak države i naroda su komfaši, svjetske ubojice, koje i danas galame: ujedinite se!
    Hrvatima nije usud biti roblje!!!
    Domovinski obrambeni i oslobodilački rat poručio je svima, i onima koji Hrvatsku nisu željeli (komfašima, n.pr.) i onima koji glume Hrvate, a rovare na svakom mjestu i ulaguju se pobijeđenima, neprijateljima koji stalno čekaju nove prilike za klanje, silovanje, otimanje, rušenje, krađu...
    NAŠ HRVATSKI OBRAMBENI I OSLOBODILAČKI RAT poručio je da je Hrvt velik i u miru i u borbi za vlastit igrkljan, vlastitu dušu, i da želi živjeti stvarajući ljepotu života i suživota s dobrom i plemenitosti.
    Koljački BRBI i njihove kolovođe zla (POLUPOVAC, n.pr) "sviraju" lažima, mecima, krvavim prstima kojima lome ..naš svagdašnji...
    Ali, svaka sila za vremena!!!

    I veliki i mali narodi (brojčano) storeni su od Boga živjeti u miru i boriti se prot zla, čuvati pragove i duše. HRVATSKE--MI HRVATI.

    DIČIM SE svojim HRVATSKIM NARODOM i opirem se svakom izrodu i zločinačkom nasrtaju...

    Tko želi izbrisati hrvatske korijene i poći živjeti u ropstvu ili pod čizmom otpadnika i srbočetničkih luđaka...NEKA SAMO GRE.
    Bog je dao nama Hrvatima snagu katoličke vjere i smisao pera i puške!

    avatar

    09.01.2019. (16:01)    -   -   -   -  

  • lion queen

    BTB

    avatar

    09.01.2019. (22:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...