Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mekon

    Tak ti je to na izložbama, ili ti se sviđa ili ne sviđa. zapravo, to je posve individualno što tko i na koji način vidi. Ipak držim da ima masu učenika likovnih škola, masa amatera, koji slikaju, rišu, modeliraju.... daleko bolje od onih s završenom primjenjenom ili akademijom. No, takvi nemaju šansu izlagati po galerijama, već prodaju po ulicama...daj što daš.
    PS.
    Iz prošlog posta. Ne dvojim da si znao ono sve što sam pastao o pravopisu, mislim da si u pravu s svojim razmišljanjem. I ja držim da je hrvatski pravopis iskompliciran do bola. Čemu to seciranje govora i pisanja, ako ionako razumijemo što je napisano, s greškom ili bez. Osobno ratujem s ...č i ć... jer često koristim kajkavštinu u kojoj je prisutno samo tvrdo...č.... Moje unuke su u 7. razredu, gledam te njihove knjige (pravopise) i ništa ne razumijem.

    avatar

    03.09.2018. (11:02)    -   -   -   -  

  • pjesnikinja

    Dobro jutro!

    (slikama oslikan lijep doživljaj slika)

    avatar

    03.09.2018. (11:33)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    motivi su raznoliki : onaj budistički svećenik je moj odabir ne znam zašto, a ona trojica likova karikiranog izgleda pretpostavljam........da nisu Tri kralja makar mi se asocijacija nametnula sama od sebe.........
    U svakom slučaju, bio je to dan po vašoj želji

    avatar

    03.09.2018. (12:01)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Neke slike so mi stvarno predivne...nastavi!!!

    avatar

    03.09.2018. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...